! Bij aankoop van onze producten gaat u akkoord met onze voorwaarden

Bevestig u order niet als u onze voorwaarden niet accepteerd.

Bij aankoop van een procuct gaat de koper automatisch akkoord met al onze voorwaarden.

DISCLAIMER

 1. Wij zijn niet aansprakelijk voor het gebruik van de door ons geleverde producten. De informatie op deze website (en op de sites van en naar deze site) is voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld om het gebruik van anabole/androgene steroïden te promoten .Door het bekijken van deze informatie en de aankoop van een product stem u er mee in dat wij niet aansprakelijk zijn voor voorziene of onvoorziene gevolgen door het gebruik van een van onze producten.
 2. Wij pleiten niet voor het gebruik van anabole steroieden en of andere substanties. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele gevolgen door bezoekers of klanten.
 3. De beschrijvingen en adviezen worden aangeboden op deze site zijn niet medisch suggesties of advies, maar zijn over het algemeen gebaseerd op speculatieve en subjectieve waarden. Elke sporter die overweegt het nemen van deze geneesmiddelen dient altijd eerst overleg met een arts als hun misbruik en gebruik zonder toezicht kan leiden tot schadelijke en blijvende bijwerkingen. We hebben hard afkeuren van de toediening van geneesmiddelen aan minderjarigen tot betere sportieve prestaties.

PRODUCTEN GARANTIE

 1. Op al onze producten staat een vervaldatum.Mochten ze zijn vervallen gebruik ze dan niet en neem contact met ons op.

Tenzij anders vermeld, geven wij, met inachtneming van uw wettelijke rechten op kwaliteit en geschiktheid voor een bepaald doel, geven wij geen  garanties af, met betrekking tot de verkochte producten.

Aankoopvoorwaarden

Alle producten worden verzonden

 • op het volledige risico van de koper.
 • en dat de klant op de hoogte is van mogelijke importverboden in hun land van herkomst.
 1. Prijzen kunnen variëren door wisselkoersen en onverwachte verhoogde inkoop prijzen van onze leveranciers.
 2. Beschikbaarheid van onze producten hangt af van onze leveranciers.
 3. Na het betalen van uw bestelling kunt u niet meer annuleren.
 4. Na je aankoop ontvang ueen bevestiging met uw ordernummer en de specificaties van uw bestelling. U ontvangt ook een gebruikersnaam en wachtwoord.Hiermee kunt u inloggen om de status van uw bestelling te checken.

LEVERING

 1. Wij verpakken van onderdelen in carbon fotopapier. Hierdoor zal het niet te zien zijn op een röntgenfoto.

Op uw verzoek kunnen wij het verbergen in anderen goederen zoals speelgoed of kleding.

 1. Wij verzenden uw bestelling naar het door u opgegeven adres zodra uw bestelling is bevestigd.
 2. Geschatte levertijd voor onze gewone luchtpost is: maximaal 10-13 dagen binnen de Verenigde staten, en 9-12 dagen voor Europa, en voor Express service 1-3 werkdagen. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertraagde levering veroorzaakt door feestdagen of fouten van de verzenders. Alle datums die wij u geven voor de levering zijn geschatten datums. Wij zijn niet aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade. Tenzij het komt door onze nalatigheid. Duitsland, Leveringen naar Duitsland,Canada en Australie worden uitsluitend gedaan met geregistreerden verzendingen.Dit duurt 12 tot 15 werkdagen.

 Op deze manier is de kans voor items te krijgen in beslag genomen op maat zijn meerdere malen lager. Als u bestelling niet wordt geleverd door u toe doen.(u was bijvoorbeeld niet thuis op de afgesproken tijd van levering)Wordt het niet opnieuw verzonden.Is uw bestelling niet aangekomen omdat het is onderschept door de douane of is het beschadigd dan verzende wij uw bestelling opnieuw.

 1. – Zodra de goederen zijn geleverd zijn wij niet meer verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van de producten.
 2. Met de douane hebben we 99.9% kans op succes naar de VS, 99.5% succes in Canada en Europa en 97% naar Zuid-Afrika. Zelfs als de producten in beslag genomen ( 1% mogelijkheid op basis van onze statistieken door jaren), dekken wij 100% van het verlies.

AANSPRAKELIJKHEID

 1. Als u verkeerde adresgegevens door geeft kan het pakket verloren raken of worden terug gestuurd naar de verzender. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies als uw pakket verloren raakt.Het is ook belangrijk om te weten dat bestellingen niet kunnen worden geannueleerd omdat wij ze discreet verzenden.
X