564

Altamofen 20

22.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

20mg 50 pillen

Stof

Tamoxifen citraat (Nolvadex)

Koop Altamofen-20 online in Nederland

Altamofen 20 tabletten zijn niet-steroïde anti-oestrogeen tabletten met tamoxifen citraat, die in feite functioneert als een anti-kanker geneesmiddel. Tamoxifen citraat blokkeert de biologische effecten van het vrouwelijke hormoon oestrogeen de ontwikkeling van borstkanker. Tamoxifen citraat tabletten (Altamofen) worden voorgeschreven orale therapie bij vrouwen en mannen die borsttumoren die afhankelijk zijn van oestrogeen voor hun groei en overleving in het lichaam hebben ontwikkeld. Altamofen tabletten worden ook aanbevolen als behandeling bij vrouwen die een hoger risico op het ontwikkelen van borstkanker om de mogelijkheid van aanbestedende borstkanker effectief te verlagen. Altamofen tabletten zijn voorgesteld als anti-kanker behandeling na voltooiing van de operatie, bestraling en chemotherapie de uitzaaiing van de kankercellen om andere delen van het lichaam voorkomen en ook om de kansen op het terugkeren van tumoren te verlagen.

Omdat generieke Nolvadex tabletten bootsen de karakteristiek van een anti-oestrogeen, bodybuilders en gewicht trainende atleten gebruikt ook Altamofen tabletten om de nadelige effecten van oestrogeen zoals gynecomastie, waterretentie die zich ontwikkelen aan het einde van een steroïde cyclus ontwijken. In onze online apotheek, Altamofen tabletten zijn verkrijgbaar in de kracht van 10 mg en 20 mg van tamoxifen citraat.

Wat Altamofen Tabletten gebruikt?

Altamofen tabletten, vervaardigd door Alpha Pharma, tamoxifen citraat bevatten welke blokken het biologische effect van het vrouwelijk hormoon oestrogeen op borstkanker. Altamofen tabletten worden gewoonlijk toegediend als orale therapie voor behandeling van kanker bij mannen en vrouwen die zijn gediagnosticeerd met borstkanker waarvan de groei en overleving is afhankelijk van de oestrogeen hormoon. Altamofen 20 tabletten voorkomt de groei van borstkanker door verstoring van de effecten van oestrogeen hormoon op het borstweefsel.

Tamoxifen Citraat kan worden gebruikt voor de behandeling van kanker nadat de patiënt primaire behandeling heeft ondergaan zoals chirurgie, bestraling en chemotherapie. Altamofen tabletten worden gebruikt als preventieve therapie het risico op borstkanker bij vrouwen die zijn gediagnosticeerd met een verhoogd risico op oestrogeen afhankelijke borstkanker tumoren beperken. Tamoxifen citraat tabletten (Altamofen) zijn gebruikt als behandeling van borstkanker bij vrouwen voor een zeer lange tijd. Behandeling met Altamofen tabletten wordt meestal aanbevolen bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd evenals post-menopauzale vrouwen.

Bestel Altamofen-20 online in Nederland

Generieke Nolvadex tabletten helpt ook om herhaling van borstkanker te voorkomen. De toediening van Altamofen 20 vermindert ook het risico op borstkanker in de andere borst bij vrouwen die al borstkanker hebben gehad in het verleden. Bovendien is tamoxifen citraat tabletten gebruikt bij vrouwen doeltreffend verlagen van het risico van ontwikkeling en metastase van borstkanker die een medische aandoening genaamd ductaal carcinoom in situ (DCIS) (borstkanker in de melkkanalen en die niet verspreid naar andere lichaamsdelen) en hebben al borstkanker chirurgie en radiotherapie.

In sommige gevallen worden Tamoxifen citraat tabletten ook gebruikt om de symptomen van borstpijn (mastalgia) gemak omdat de bloedspiegel van oestrogeen hormoon dat de borst zwelling veroorzaakt afneemt. Altamofen tabletten worden ook gebruikt voor mannen die borstkanker behandelen. Vrouwen met anovulatoire aandoeningen zoals een onregelmatige menstruatiecyclus en de afwezigheid van ovulatie cycli zijn ook gesuggereerd een therapie met tamoxifen citraat (Generic Nolvadex tabletten). Tamoxifen citraat tabletten worden ook gebruikt voor de behandeling van manie bij patiënten die lijden aan bipolaire stoornissen.

Behandeling met Altamofen tabletten (tamoxifen citraat tabletten) is gunstig als een anabole steroïde cyclus ondersteunende drug en als een herstel- of als een post anabole steroïde cyclus therapie drug. Body bouwers Altamofen tabletten (Generic Nolvadex tabletten) tegen het einde van een cyclus steroïde anti-aromatase behandeling voor de hoeveelheid circulerend oestrogeen verminderen, het vasthouden van water te verlagen en oestrogeen gerelateerde gynecomastie (groei van borstweefsel bij mannen) voorkomen. Altamofen tabletten werken als anti-oestrogeen, dat helpt in het brengen van de testosteronspiegel weer normaal omdat de oestrogeenniveaus verhoogd aan het einde van een steroïde cyclus.

Altamofen Dosering – Hoe om te Tamoxifen Citrate Tablets?

Je moet Altamofen tabletten (tamoxifen citraat) precies zoals aanbevolen door uw arts te gebruiken. Uw arts kan een dosis van Altamofen tabletten naargelang Generic Nolvadex tabletten worden gebruikt voor de behandeling of preventie van borstkanker, het stadium van kanker, lichaamsgewicht, andere aandoeningen en huidige medicatie stellen. Tamoxifen citraat moet een of twee keer per dag worden ingenomen met een glas water na een maaltijd om indigestie problemen te voorkomen. Probeer een regelmatig schema voor de medicatie te behouden zodanig dat je Generic Nolvadex tabletten op hetzelfde tijdstip elke dag, om het maximale voordeel van de medicatie te krijgen. Meestal wordt aan een dosering van een enkele tablet Altamofen 20 (tamoxifen citraat) eenmaal daags na de maaltijd.

X