Anastrover

Anastrover

34.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

1 mg (25 pillen)

Stof

Anastrozole

Koop Anastrover online in Nederland

Anastrover – afgegeven geneesmiddel Vermodje op basis anastrozol. Aangezien dit geneesmiddel een krachtige en selectieve aromatase afschrikkende en bevat geen steroïden, en het belangrijkste gebied van het gebruik voor de behandeling van borstkanker, voor bij postmenopauzale vrouwen met ziekteprogressie na tamoxifen therapie.

Kopen Anastrover vogel-geluk.com

Borstkankertumoren oestrogeen receptoren en ze kunnen beginnen te groeien door stimulatie van oestrogeen in het lichaam sustabol. Circulerende oestrogeen (oestradiol voornamelijk) bij postmenopauzale vrouwen veroorzaakt door adrenaline transformatie genereren van androsteendion tot oestron tot aromatase in de perifere weefsels, bijvoorbeeld vet en de daaropvolgende omzetting van oestron in oestradiol. Behandeling van borstkanker door middel van verlaging van oestrogeenniveaus via premenopausale ovariëctomie middels anti- oestrogenen en progestagene middelen voor en na de menopauze, die vermindert of vertraagt tumorgroei.

Anastrover te koop in Nederland

Steroïde is een krachtige en selectieve niet-steroïdale aromataseremmer, en dit helpt om serum estradiol verzadiging verminderen en beïnvloedt de vorming van adrenale corticosteroïden of aldosteron. Een nieuwe klasse van selectieve orale aromatase remmers van de derde generatie begint met steroïde sustanon-350 Nederland. Omdat het blokkeert het enzym aromatase, vervolgens blokkeren van de productie van oestrogeen, en op basis hiervan wordt gehoopt dat door de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam van de progressie van deze ziekten stopt omdat de meeste vormen van borstkanker cellen gestimuleerd door oestrogeen .

Ook kan Anastrover (Anastrozol) worden gebruikt door bodybuilders op de volgende dag nadat ze hun steroïde cyclus begonnen. `S omdat Anastrover kunnen testosteron in het lichaam die zeer belangrijk is voor sporters verhogen. Volgens studies, alleen als er een geneesmiddel wordt gebruikt binnen 7 dagen, dan testosteron natuurlijke niveaus steeg met maar liefst 60 procent en dus bodybuilders vinden dit zeer effectief medicijn voor ze proberen om hun niveau op de grootste bar te verhogen. Vaak worden de atleten de bepaling niet te stoppen met het gebruik anastrozol na de steroïden natuurlijk, maar blijven nemen het de hele periode van hun PCT-modus (4-6 weken). In een periode van de PCT kan Anastrover combineren met Clomid, Boldabol, HCG en Proviron. Anastrover beschikbaar voor het kopen op onze website: steromarket.com, en daar kunt u meer weten informatie.

De dosering van Vermodje Anastrover 100 tabs
Steroïde komt in de vorm van tabletten van 1 mg, oraal in te nemen. De aanbevolen dosis is 0,5 mg. elke dag of om de dag. De gemiddelde dosis van 0,5 tot 1 mg. Alvorens deze medicatie stel de dosering met uw arts.

Bijwerkingen van Vermodje Anastrover 100 tabs
De effecten van de behandeling door Anastrover niet zichtbaar. Aldus één tablet per dag oestrogeensuppressie produceren voor meer dan 80% van de patiënten. Door het krachtige effect heeft op deze drug hormoonspiegels, wordt deze gebruikt (klinisch) wanneer de ziekte gevorderd behandeling met Nolvadex (tamoxifen citraat) bij vrouwen na de menopauze. Ook kunnen er verschillende soorten spoelen bijwerkingen en haaruitval, enzovoort.

Aanbevelingen en instructies voor het gebruik Anastrover

In de sport-praktijk wordt anastrozol aanbevolen vooral ervaren en professionele atleten met behulp van lange gangen en hoge doseringen veel-aromatiserende anabole en androgene steroïden.
In dit geval wordt de ontvangst van een anti-oestrogeen in de sport gecontra-indiceerd bij het schone geslacht. En dat allemaal omdat vrouwelijke atleten door de uitvoering van het gebruik van Anastrover kan een wezenlijke inbreuk op de natuurlijke niveau van hormonen in het lichaam worden geconfronteerd. Een ander ding is de geneeskunde, waarin anastrozol regelmatig toegewezen meisjes op de therapie / behandeling van borstkanker. Kopen winstrol Nederland
Merk op dat de anti-oestrogene drugs in de sport de praktijk te maken op verschillende manieren. De eerste – een receptie Anastrover vanaf het begin van de cursus in een therapeutische dosering van steroïden. Tweede – eerste tekenen smaak- en / of werking in een dosering van 0,25-1 mg per dag (gynaecomastie, vochtophoping ea.).
Bereken de dosis van dit betekent dat je precies weet welke dosering u nodig heeft, net genoeg. Dit product is handig om de concentratie van de werkzame stof – 1 mg / tab, zodat eventuele problemen met de dosering zou ontstaan. Zo is voor het ontvangen van de maximaal aanbevolen doses (1 mg) die u nodig heeft precies 1 tablet voorbereiding, en voor de minimaal aanbevolen (0,25 mg) – gevierendeeld, etc.
Degenen die niet weten hoe ze Anastrover nemen correct en hoe tablets te drinken, te vertellen dat deze anti-oestrogeen gebruiken is het beste op een lege maag. Dus, het is het meest compleet en snel geabsorbeerd uit het maagdarmkanaal (GI kanaal) in de bloedsomloop. By the way, is de maximale concentratie van een stof in het bloed bereikt op twee uur na toediening, zodat de resultaten en de acties die niet lang te wachten.
Merk ook op dat het tempo van gebruik van dergelijke stoffen duurt meestal niet langer dan 10-14 dagen. Die periode is voldoende voor het wegwerken van ongewenste effecten geassocieerd met het gebruik van zware en anabole steroïden (doses van meer dan 1 mg wordt niet aanbevolen voor te lang).

X