Anastrozole

Anastrozole

15.00 InStock
Fabrikant

Generic

Pakket

1 mg (10 pillen)

Stof

Anastrozole

Wat is Anastrozole in Nederland?

Anastrozole is een medicijn voor de behandeling van vroege borstkanker bij vrouwen na de menopauze zijn gegaan. Dit medicijn is opgenomen in de World Health Organization (WHO) Lijst van essentiële geneesmiddelen. Algemeen wordt verkocht onder de merknaam Arimidex.

Wat is Arimidex en hoe werkt het in Nederland?

Arimidex / Anastrozole werkt door het verlagen van oestrogeen bij vrouwen. Oestrogeen kan de ernst van borstkanker verhogen. De medicatie voorkomt de arimidex kopen productie van oestrogeen hormonen die helpen bij de groei van verschillende borstkankercellen.

Wat is Anastrozole gebruikt?

Deze medicijnen kunnen alleen of in combinatie worden gebruikt met andere medicijnen, straling of chirurgie behandelen vroege borstkanker. In sommige gevallen kan deze medicatie worden gegeven aan borstkanker te voorkomen bij vrouwen met een hoog risico op een.

Hoe wordt anastrozol gebruik

Neem deze medicatie via de mond, met of zonder voedsel, meestal een keer per dag, of zoals voorgeschreven door uw arts.

Gebruik deze medicatie regelmatig om op die manier het meest profiteren van het. Vergeet niet om dit op hetzelfde tijdstip iedere dag.

Niet in uw dosis verhogen of vaker nemen van deze medicatie zonder goedkeuring van uw arts. Je staat er niet sneller te verbeteren en het risico op ernstige bijwerkingen kunnen worden verhoogd.

Aangezien dit geneesmiddel kan worden opgenomen door de huid, vrouwen die zwanger zijn of die misschien zwanger mag niet worden verwerkt of de tabletten van deze medicatie te doorbreken.

 

Hoe te Anastrozole nemen in Nederland?

Anastrozol meestal in de vorm van tabletten in verschillende sterktes. U moet uw arts te raadplegen voordat u dit medicijn. Een arts zal uw conditie diagnosticeren en voorschrijven van de juiste dosering. Afhankelijk van de aanwijzingen van de arts, kunt u de medicatie oraal te nemen met voedsel of water.
Zorg ervoor dat u niet meer of minder dan de voorgeschreven arimidex kopen dosis te nemen. Bedenk ook dat sinds de bestanddelen van de tablet gemakkelijk kan worden opgenomen door de huid, moeten zwangere vrouwen zich te onthouden van het hanteren van deze medicatie.
Deze medicatie moet buiten het bereik van kinderen te worden bewaard en opgeslagen in een droge plaats.
Als u denkt dat u meer hebt genomen dan de voorgeschreven dosis, bel dan met uw plaatselijke antigifcentrum voor onmiddellijke hulp.

X