Anazole

Anazole

28.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

1 mg (30 pillen)

Stof

Anastrozole

Anazole (Anastrozol 1 mg) – Product Informatie in Nederland

Generieke Arimidex (Anazole Tabletten) een aromataseremmer die wordt gebruikt voor adjuvante behandeling van postmenopauzale vrouwen met hormoonreceptor-positieve vroege borstkanker. Eerstelijns behandeling van postmenopauzale vrouwen met hormoon-receptor-positieve of hormoon-receptor onbekende lokaal gevorderde of gemetastaseerde borstkanker en de behandeling van gevorderde borstkanker bij postmenopauzale vrouwen met progressie van de ziekte volgende Tamoxifen therapie.

Vanwege het feit dat de generieke Arimidex tabletten werken als anti-oestrogenen, wordt dit medicijn offlabel gebruikt door mannelijke bodybuilders kader van hun post cyclus therapie (PCT) het natuurlijke niveau van testosteron in het lichaam te herstellen, zodat ze de ongewenste kunnen voorkomen effecten van oestrogeen, zoals gynaecomastie dat duidelijk kan worden aan het einde van een steroïde cyclus.

Maakt gebruik van anastrozol in Bodybuilding bericht Cycle Therapy (PCT)

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van generieke Arimidex (Anazole tabletten) over een selectieve oestrogeenreceptor-modulator (SERM), zoals Tamoxifen (Nolvadex), tijdens de post-cyclus therapie (PCT) in de professionele bodybuilding is dat Anastrozole, de werkzame stof aanwezig is in Generic Arimidex tabletten blokken het enzym aromatase; Daardoor voorkomt de productie van oestrogeen in de eerste plaats.

Arimidex bijwerkingen zijn niet zo ernstig in vergelijking met aromataseremmers zoals letrozol tabletten, die een veel bijwerkingen heeft; de meest voorkomende zijn erectiestoornissen. Hoewel oestrogeen algemeen bekend is als een vrouwelijk hormoon mensen vereisen nog in hun lichaam.

Het doel van oestrogeen bij mannen is voor het hormonale evenwicht een naast het helpt hen spieren en kracht te krijgen. Vanwege de bovengenoemde feit Letrozole, een harde aromataseremmer dat bijna alle oestrogeen vernietigt, is niet altijd de beste keuze voor hormonale evenwicht nadat de steroïde cyclus te halen. Aan de andere kant, dit is waar Generic Arimidex (Anastrozol 1 mg tabletten) valt op, want het is een mild aromataseremmer die de oestrogeen bij mannen zal vernietigen, en de bodybuilders kan meer hormonaal evenwicht zijn.

Generieke Arimidex (Anazole Tablets) – Dosering in Nederland

De aanbevolen dosering van Generic Arimidex tabletten (Anazole) is één tablet van 1 mg eenmaal daags.

X