Clomid

Clomid 50mg

6.00 InStock
Fabrikant

Cipla

Pakket

50 mg (10 pillen)

Stof

Clomifeencitraat (Clomid)

Koop Clomid 50mg online in Nederland

Clomid (clomifeen) is een niet-steroïdale vruchtbaarheid geneeskunde. Het zorgt ervoor dat de hypofyse hormonen die nodig zijn om de ovulatie (het vrijkomen van een eicel uit de eierstok) te stimuleren los te maken.

Clomid wordt gebruikt om ovulatie bij vrouwen met bepaalde medische aandoeningen (zoals polycystisch ovarium syndroom) die voorkomen natuur voorkomende ovulatie veroorzaakt.

Clomid kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatie gids.

Menstruele aandoeningen zijn de meest voorkomende gynaecologische problemen van vrouwen van 18 tot 50. U moet weten dat deze aandoeningen zijn niet iets van tijdelijke aard en kunnen worden behandeld zonder hulp arts als gezond snuffle. Het is een ernstige signaal aantal gezondheidsproblemen in het lichaam van een vrouw. In de regel, vrouwen klagen over onregelmatige cycli, pijn en zware bloeden. De belangrijkste redenen van deze aandoeningen zijn urogenitale ziekten (zoals blaasontsteking, spruw, polycystische), constante stress, onderkoeling, klimaatverandering, inname van het geneesmiddel en zelfs veel voorkomende ziekten.

Onvruchtbaarheid is het onvermogen vrouwen in de vruchtbare leeftijd om de conceptie en geboorte van kinderen. Deze pathologie kan worden veroorzaakt door zowel functionele als organische pathologieën. De belangrijkste redenen zijn verschillende schendingen van de eisprong, tubapathologie en andere gynaecologische aandoeningen zijn niet gerelateerd aan het bovenstaande.

Clomid 50mg te koop

Clomid regeling
Clomid regeling

Patiënten met deze voorwaarden moeten worden nageleefd door de gynaecoloog, die de juiste medicatie na verdere onderzoek zal selecteren en benoemen operatie indien nodig.

Clomid wordt voorgeschreven om de ovulatie te herstellen. De dosering is 50 mg. Het moet worden genomen voor het slapen gaan.

De behandeling begint op de vijfde dag van de menstruele cyclus. Als een vrouw geen menstruatie (amenorroe), kan ze beginnen met het nemen van de remedie elk gewenst moment. Een maand later, wanneer de ovulatie niet optreedt, dosering worden verhoogd tot 150 mg. Hoe de aanwezigheid van ovulatie bepalen? Het ligt op de basale temperatuur, het niveau van progesteron en luteïniserend hormoon. Behandeling duurt gewoonlijk enkele maanden.

Bestel Clomid 50mg online in Nederland

Als de eisprong plaatsvindt, een vrouw te gaan op het nemen van Clomid tot ze zwanger wordt. De dosering is – 150 mg. Als er geen eisprong of menstruatie, is het aangeraden om een specialist te raadplegen. Misschien zullen aanvullende analyses nodig zijn. Een arts kan ook andere geneesmiddelen die moeten worden genomen met Clomid voorschrijven. Hoe dan ook, een vrouw met de maatregel te nemen onder inachtneming arts om controle ovariële functie, de toestand van de vaginale mucosa en baarmoederhals houden. Houd in gedachten dat terwijl het nemen van Clomid is er een grote kans op meerlingen.
Mensen die lijden aan oligospermia worden voorgeschreven om 50 mg te nemen van de medicatie een of twee keer per dag. Het duurt 3 tot 6 maanden eerste positieve resultaten. Het is ook nodig om de cel, chemische en fysische samenstelling van het ejaculaat controleren tijdens de behandeling.

Steroïde-profiel

Clomid kan worden gecombineerd met andere preparaten die gonadotrope hormonen.
Vergeet nooit dat Clomid, net als andere medicijnen bijwerkingen kunnen veroorzaken. Dit gebeurt meestal wanneer patiënten nemen hoge doses (150 mg of meer) lang. Daarom is het uiterst belangrijk om uw specialist te raadplegen en de gaten houden analyses veranderingen. De meest voorkomende symptomen van overdosering zijn de volgende: vreselijke hoofdpijn, braken, wazig zien, misselijkheid en diarree. Het wordt aanbevolen om de leverfunctie in het proces van behandeling te controleren.

X