Exemever

Exemever

75.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

25 mg (25 pillen)

Stof

Exemestane

Koop Exemever online in Nederland

Exemever is algemeen bekend als Anavar. Het is een van de weinige anabole steroïden die veilig door mannen en vrouwen worden gebruikt. De verbinding is hoog anabole, maar lage androgene, zonder bijwerkingen. Ð ¢ he enige nadeel is dat deze steroïde is 17 alfa-alkyleen en in hoge doses toxisch voor de lever.

Oxaver Vermodje is geen drug voor de massa gewin. Het bieden kwaliteit en mager spieren en verhoging van de sterkte. In plaats daarvan zal de verkregen door Oxaver massa kwaliteit, en waarschijnlijk te blijven nadat de steroïde is niet meer in gebruik zijn.
Vanwege hun extreem zacht karakter, Dit is een van de meest populaire steroïden onder vrouwelijke bodybuilders. Anavar is ook aangetoond in studies om lichaamsvet tijdens het gebruik daadwerkelijk te verminderen, dus het is een geweldige keuze voor deze die op de cutting fase van hun opleiding.

Oxaver is erg zacht als het gaat buiten het lichaam in staat om testosteron te produceren, waardoor het een geweldige keuze voor diegenen die een brug tussen de cycli, terwijl waardoor het lichaam te herstellen.

Bestel Exemever online in Nederland

Degenen die op zoek naar Oxaver stack met andere anabole steroïden kan een lage dosis testosteron mee te maken te kiezen. Daarnaast is de klassieke cyclus Anavar + Primobolan Depot is een van de meest populaire snijden cycli van de geschiedenis. Deze cyclus biedt de kwaliteit spier winst en minimale bijwerkingen en risico’s. Het is duidelijk dat oxandrolone is een geweldig van alle andere steroïden.

Dosering:

Exemever te koop in Nederland

Man bodybuilders meestal gebruikt Oxaver in een dosis van 40 – 60 mg per dag gedurende 6 – 12wks. Anavar een relatief korte halfwaardetijd van ongeveer 8 uur. Zodat men kan kiezen om doses te splitsen tijdens de dag om het bloed zo stabiel mogelijk te houden. Vrouwen bodybuilders de neiging om een dosis van 2,5 vinden – 10mg effectief in het bevorderen van spiergroei en kracht, zonder het grote risico op bijwerkingen.

X