Fempro

Fempro

6.00 InStock
Fabrikant

Cipla

Pakket

2,5 mg (10 pillen)

Stof

Letrozole

Fempro (letrozol) DOOR CIPLA: RESULTATEN doseringen, cycli en BIJWERKINGEN in Nederland

Fempro is een oraal geneesmiddel geproduceerd door Cipla, India en met werkzaam bestanddeel Letrozole dat een orale niet-steroïdale aromatase-inhibitor die wordt gebruikt voor de behandeling van hormonaal-responsief borstkanker na een operatie. Deze medicatie werkt door het verminderen van de hoeveelheid oestrogeen door het lichaam. Vroeger was het ook om te helpen voorkomen dat de kanker terugkeert. Onder bodybuilders en atleten Fempro wordt voornamelijk gebruikt om eventuele oestrogene bijwerkingen veroorzaakt door de toediening van anabole steroïden tegen te gaan. Fempro komt in dozen, waarbij elke eenheid 50 pills (2,5 mg / pil).

Fempro te koop in Nederland

Fempro is waarschijnlijk een van de meest krachtige aromataseremmers tegenwoordig gebruikt door bodybuilders en atleten. Naast het reduceren van het oestrogeengehalte is ook aangetoond Fempro de hoeveelheid lutenizing hormoon en follikel stimulerend hormoon te verhogen. Zo duidelijk is dit één van de meest bruikbare geneesmiddelen bestrijding van bijwerkingen zoals waterretentie, Gynocomastia en acne. Bevoegde studies tonen aan dat Fempro en andere Letrozol producten hebben de mogelijkheid om het niveau van oestrogeen in het menselijk lichaam te verminderen met 95-98%.
Zoals gezegd Fempro is een zeer krachtig geneesmiddel en slechts zeer kleine doses nodig. Een effectieve dagelijkse dosis letrozol voor de meeste mensen meestal ongeveer 2,5-5 mg per dag, maar de meeste voorkomende dosis slechts 2,5 mg per dosering en deze zal bijna alle oestrogeen in het lichaam te elimineren in bijna alle individuen.

Bestel Fempro online in Nederland

Een belangrijk gegeven is dat het 60 dagen om een gestage bloedplasma niveau van letrozol krijgen nadat toediening van het geneesmiddel begint. bodybuilders en atleten vaak moet beginnen met het gebruik van deze drug voor het begin van de cyclus als ze willen het maximale resultaat te behalen. Letrozol wordt vaak gebruikt met sterke aromatiserende androgenen zoals Dianabol of testosteron en het resultaat toont aan dat gynaecomastie en waterretentie effectief geblokkeerd. De combinatie met Propecia (finasteride) is ook heel handig. Met de ene drug stopzetting oestrogeen conversie en de andere het blokkeren van 5-alpha reductie (testosteron, methyltestosteron en Halotestin), kan gerelateerde bijwerkingen aanzienlijk worden verminderd.
Er is een groot aantal van de bijwerkingen die kunnen worden veroorzaakt door Fempro. bodybuilders moeten voorzichtig zijn in het gebruik van deze verbinding zijn en niet meer dan de aanbevolen dosering. De bijwerkingen die kunnen optreden zijn: botbreuken, stemmingswisselingen zoals depressie of angst, zwelling van armen of benen, wazig zien, plotselinge kortademigheid, borst, kaak, linker arm pijn, verwarring, ophoesten van bloed, opvliegers, haar verlies, gewrichts-, bot- of spierpijn, vermoeidheid, ongebruikelijk zweten, misselijkheid, diarree, duizeligheid of een allergische reactie zoals: uitslag, jeuk, zwelling (met name van het gezicht, tong, keel, nek), ernstige duizeligheid en moeite met ademhalen.

X