Letromina

Letromina

41.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

2,5 mg (50 pillen)

Stof

Letrozole

Koop Letromina online in Nederland

Alpha Pharma Letromina selectief derde generatie aromataseremmer (AI), een geneesmiddel dat blokkeert de aromatase enzym dat verantwoordelijk is voor de productie van oestrogeen. Letromina is zeer vergelijkbaar in beide structuur en actie om de AI voorganger Arimidex.

In atletiek en bodybuilding, wordt het gebruikt als een bijkomende verbinding in anabole steroïden cycli om zijn oestrogeen reducerende eigenschappen, en heeft het extra voordeel van het matig verhogen van testosteronspiegels. Veel anabole steroïden aromatiseert (converteren naar oestrogeen via het enzym aromatase), een proces dat verantwoordelijk is voor veel van de ongewenste bijwerkingen die anabole steroïden gebruiken te begeleiden, zoals acne, gynaecomastie, water-retentie, etc.

Bestel Letromina online in Nederland

Een geneesmiddel doet ook nogal wat dingen die van belang zijn voor zowel bodybuilders en atleten zou zijn. Ten eerste is aangetoond dat oestrogeen te verlagen met 98% of meer verminderen. In ten minste één gedocumenteerd incident Letromina verlaagde proefpersoon oestrogeen te stellen niveaus, terwijl het verhogen van LH, FSH en SHBG. Ook de opbouwer minder oestrogeen in het lichaam betekent minder kans op oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen. Hierdoor Letromina een geschikte keuze voor de zwaarste bulk of snijden cycli, waaronder die welke hardere androgenen opgenomen. Ook als u een concurrerende bodybuilder, een geneesmiddel is een must-have product voor de wedstrijd voorbereiding omdat er geen andere bijkomende verbinding ondersteunt de felbegeerde droog en strak uiterlijk zo goed.

Steroïde-profiel in Nederland

Een effectieve dosis van Alpha Pharma Letromina is dagelijks 2,5mg /. Zoals eerder vermeld, kan een geneesmiddel worden gebruikt om LH en FSH te verhogen, zijn hormonen die uw testikels signaal om meer testosteron. Deze eigenschappen betekenen dat Letrozol kan worden gebruikt voor post-cyclus therapie (PCT), en ik heb met succes gebruikt voor dit doel. Echter, om verschillende redenen, Tamoxifen is een betere keuze PCT.

X