Maxi-Fen-20

Maxi-Fen-20

42.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

20mg 50 pillen

Stof

Tamoxifen citraat (Nolvadex)

Koop Maxi-Fen-20 online in Nederland

Maxi-Fen-20 (Nolvadex) is geen steroïde, veeleer een selectieve oestrogeen blokker. Terwijl Maxi-Fen 20 (Nolvadex) niet de opbouw van oestrogeen in het lichaam voorkomen is het voorkomen dat het werkt op bepaalde receptoren, met name, die in de tepels. Dit heeft duidelijke voordelen voor bodybuilders, want dit is het gebied waarin “gyno” optreedt tijdens het gebruik van aromatiserende steroïden zoals testosteron.

Maxi-Fen 20 (Nolvadex) biedt ook een ander groot voordeel voor bodybuilders te wijten aan het feit dat het in hoge mate de hoeveelheid testosteron die het lichaam maakt door het stimuleren van LH productie te verhogen. Dit maakt het geneesmiddel een geweldige keuze voor PCT.

Terwijl de drug heeft duidelijke voordelen met betrekking tot oestrogeen opbouw in het lichaam, is het belangrijk om op te merken dat het nadelige effecten in de richting van progesteron gerelateerde steroïden kan hebben. Vanwege dit, is het aanbevolen dat bodybuilders Maxi-Fen 20 (Nolvadex) niet gebruiken in combinatie met steroïden zoals Deca of Trenbolone.

Hoe te gebruiken

Gebruik Nolvadex zoals voorgeschreven door uw arts.

Nolvadex kan worden genomen door de mond, met of zonder voedsel.
Neem Nolvadex met water of een andere niet-alcoholische vloeistof.
Slik deze medicatie geheel. Geen pauze, pletten, of kauwen alvorens door te slikken.
Blijven nemen Nolvadex, zelfs als je je goed voelt. Gebruik geen doses niet te missen. Het nemen van Nolvadex op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen om het schema te volgen.
Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over het gebruik ervan.

Steroïde-profiel in Nederland

Drug Class en Mechanisme

Nolvadex is een anti-oestrogeen. Het blokkeert het effect van oestrogeen op bepaalde tumoren. Dit kan de groei van tumoren die worden geactiveerd door oestrogeen voorkomen.

Gemiste Dosis

Als u een dosis van Nolvadex mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet 2 doses in een keer.

Maxi-Fen-20 te koop in Nederland

Opslagruimte

Store Nolvadex tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C) in een goed gesloten, licht-resistente container. Bewaar uit de buurt van vocht, warmte en licht. Niet bewaren in de badkamer. Niet tabletten na de vervaldatum vermeld op het etiket. Houd Nolvadex buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

X