Premarin

Premarin

46.00 InStock
Fabrikant

Pfizer

Pakket

Grijs 0,625 mg (28 pillen)

Stof

Premarin

Premarin Beschrijving in Nederland

Premarin geneesmiddel voornamelijk uit hormoon oestrogeen bij vrouwen. Het wordt beheerd op vrouwen in de menopauze die zich niet aan de adequate hormonale niveau te produceren. Het belangrijkste doel is om de onaangename symptomen die zijn geassocieerd met de menopauze.

Premarin is beschikbaar in mondelinge en actuele vorm en wordt geproduceerd door Wyeth Pharmaceuticals, dat sinds begin 2009 deel uit van de Pfizer-groep is uitgegroeid tot de drug is echter op de markt sinds 1942.

Voorwaarden behandeld door Premarin in Nederland

Premarin is in feite een hormonale substitutietherapie. Het wordt gebruikt bij postmenopauzale vrouwen die worden geconfronteerd met onaangename symptomen zoals overmatige hitte of opvliegers en koude rillingen. Andere voorwaarden die behandeld worden opgenomen vaginale droogheid of jeuk als gevolg van de menopauze, abnormale baarmoeder bloeden (spotting) en zelfs osteoporose. Meestal maar als het probleem wordt dan gelokaliseerd andere vormen van Premarin die rechtstreeks vaginaal aangebracht worden aanbevolen. Mondelinge pillen worden voorgeschreven als er een aantal voorwaarden, met inbegrip van niet-actueel die moeten worden aangepakt. Premarin wordt ook gebruikt voor de behandeling van vaginale atrofie waarin gespierde van de vagina verzwakt. Het hoofddoel is het oestrogeen hormoon vervangen wanneer het lichaam niet meer kan produceren.

Premarin Waarschuwingen in Nederland

Er zijn een aantal waarschuwingen met betrekking tot oestrogeen in het algemeen, niet allen toepassing Premarin in het bijzonder. Vandaar dat het beste advies voor de patiënt om op te letten voor langere bijwerkingen en communiceren naar de dokter op een regelmatige basis. Oestrogeen is bekend dat het risico op endometriumkanker en borstkanker verhogen. Het kan ook hogere risico’s geassocieerd met cardiovasculaire aandoeningen te creëren. Dus als voedingskundige wijzigingen wordt geadviseerd moeten ze worden nageleefd.

Premarin Side Effects in Nederland

Premarin is een hoge krachtige drug die nooit zonder de juiste medische raadpleging moeten worden genomen. Zoals elke drug, Premarin heeft ook een aantal bijwerkingen, die echter kan worden beheerd. Een neveneffect is eenvoudigweg een ongewenste reactie op een geneesmiddel. Als er sprake is van overmatig vervelende bijwerkingen die op zoek naar medisch advies is een must. Merk op dat er verschillende bijwerkingen geassocieerd met Premarin. Het volgende is een lijst van bijwerkingen die onbeduidend zijn, en die zal worden geminimaliseerd als het lichaam van de patiënt wordt gebruikt om de drug:

krampen in onderbuik
diarree (mild only)
hoofdpijn of migraine
duizeligheid (mild)
opgeblazen gevoel
verlies van honger
libido veranderingen
donker worden van de huid
misselijkheid
problemen die het dragen van contactlenzen
braken (meestal met hoge doseringen)
Afgezien van het bovenstaande zijn er een aantal belangrijke bijwerkingen. Wanneer de patiënt lijdt aan een van de volgende dan moet ze onmiddellijk contact arts:

zwelling van voeten of onderste deel van de benen
ernstige pijn of gevoelloosheid in de benen
onverwachte visie verandering
veranderingen in de borsten
vaginale bloedingen (spotting, langdurige of onterecht zware bloeden, of absolute stopzetting van bloeden
allereerste migraine
plotselinge duizeligheid, kortademigheid
benauwdheid
gewichtstoename (snelle / onverwachte)
geelzucht-achtige symptomen, bijvoorbeeld: geelverkleuring van de ogen of de huid
In geval van een andere ongebruikelijke symptomen ook de dokter moeten worden geadviseerd. Communiceren met de arts is altijd sterk aanbevolen als de meest geschikte advies dan kan worden gegeven.

X