Promifen

Promifen

30.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

50 mg (50 pillen)

Stof

Clomifeencitraat (Clomid)

Koop Promifen online in Nederland

Promifen is Alpha Pharma Clomiphen citraat

Clomid (clomifeencitraat) door Bill Roberts – Naast Nolvadex, Clomid is één van de twee voornaamste SERM (selectieve oestrogeenreceptor modulatoren) voor verbeterde terugwinning van testosteronproductie na anabole steroïden cycli.

Om te begrijpen hoe Clomid dit proces kan helpen, laten we eens kijken naar hoe natuurlijke testosteron productie wordt gereguleerd.

Testosteron productie wordt geregeld door een terugkoppeling die niet alleen testosteron of andere androgeen niveaus, maar ook oestrogeen niveaus zintuigen. Deze terugkoppellus omvat de hypothalamus, de hypofyse, de testes (vaak aangeduid als de HPTA of hypothalamus-hypofyse-testiculaire as.)

Bestel Promifen online in Nederland

Wanneer de hypothalamus detecteert lage oestrogeenniveaus en geen zin androgeen hoog niveau, het gestimuleerd om de hypofyse signaleren door meer LHRH, wat staat voor LH releasing hormoon. Bij ontvangst van dit signaal, de hypofyse produceert meer LH (luteïniserend hormoon), die op zijn beurt signalen de testes om meer testosteron te produceren.

Tijdens een anabole steroïde cyclus, hoge androgeen niveaus stilgelegd dit proces naar beneden helemaal. Als dit slechts een betrekkelijk korte tijd als 8 weken, dit is niet echt een probleem. Over een langere periode van tijd, misschien testikelatrofie echter voorkomen. Dit kan worden vermeden HCG gebruik. Iets dat niet kan worden vermeden, is echter dat de hypothalamus en hypofyse reageren niet alleen naar de hormoonniveaus die zij registreren op een bepaald moment, maar worden beïnvloed in hun reactie op de recente blootstelling. Wanneer de blootstelling langere anabole steroïden gebruik is, responsiviteit De slechte zelfs na anabole steroïden is beëindigd.

Promifen te koop in Nederland

Clomid, net zoals Nolvadex, werkt door het bezetten van de bindingsplaatsen van oestrogeenreceptoren van cellen, zonder activering van de receptoren. Dit vermindert de mate waarin estradiol deze receptoren activeert. Bij de hypothalamus, leidt dit tot de hypothalamus “sluiten” dat oestrogeen laag zijn. Als androgeen niveaus niet zijn verhoogd, zoals ook moeten ze niet na een anabole steroïde cyclus, wordt de hypothalamus vervolgens gestimuleerd om LHRH te produceren. Dit zal optreden om LH te verhogen en natuurlijke testosteron productie opnieuw op te starten.

Clomid gewoonlijk wordt gedoseerd op 50 mg / dag. Echter, het is belangrijk op te merken dat clomifeen heeft een lange halfwaardetijd. Mocht dit belang is dat bij een dagelijkse dosis wordt ingenomen, zal het lichaam niet alleen dosis, maar ook is cumulatief ongeveer vijf dagen waarde van eerdere doses ook hebben. Dat is prima: het resulteert in de juiste bloedspiegels. Wanneer er een probleem kan zijn wordt bij het eerste gebruik start. Als gewoon het nemen van 50 mg / dag vanaf het begin, is er geen dergelijke opbouw en niveaus zal laag zijn.

Om hiermee rekening te houden, wordt 300 mg genomen op de eerste dag, drie doses van 100 mg, of eventueel zes doses van 50 mg. Dit wordt meteen levels naar de plaats waar ze moeten zijn. Lopende 50 mg / dag dosering zal dit niveau te handhaven.

Na dag 1, zijn doses van meer dan 50 mg niet noodzakelijk en worden niet aanbevolen. Ze zullen niet de resultaten te verbeteren, maar kan nadelige bijwerkingen.

Nadelige bijwerkingen van Clomid kan omvatten verhoogde emotionaliteit of gezichtsstoornissen. Als gezichtsstoornissen wordt ervaren, moet Clomid onmiddellijk worden stopgezet.

Steroïde-profiel in Nederland

Clomid leidt zelden tot problemen, die een probleem met Nolvadex kan zijn libido. Om deze reden sommigen de voorkeur aan Nolvadex. Anderen, die niet zo kwestie met Nolvadex hebben, kan dat medicijn de voorkeur geven. Beide zijn effectief voor het herstel van de natuurlijke productie van testosteron. Ik heb een iets betere mening van Clomid voor effectiviteit, maar waar een persoon houdt niet van Clomid voor emotionele effecten, of geeft de voorkeur aan Nolvadex om welke reden dan ook, Nolvadex is een perfect aanvaardbaar alternatief.

Clomid verschilt van Nolvadex is toen SERMs altijd anti-oestrogene in bepaalde weefsels, zijn ze oestrogene in andere. Gelukkig zowel Clomid en Nolvadex anti-oestrogeen in de hypothalamus, waardoor ze bruikbaar zijn voor post-cyclus therapie (PCT) en anti-oestrogene in borstweefsel, waardoor ze bruikbaar zijn als anti-gyno middelen. Clomid echter oestrogene in de hypofyse, die in sommige gevallen zelfs de waarde ervan voor PCT verbeteren. Waarschijnlijk oestrogene tenminste enige andere neuronen in de hersenen ook, waardoor er meer emotionaliteit. Met betrekking tot het lichaam vet en spieren, of enige waarneembare fysieke eigenschap, Clomid en Nolvadex hebben geen andere nadelige oestrogene effecten, maar in plaats daarvan zijn nuttig anti-oestrogenen.

PCT met Clomid moet beginnen zodra androgeen niveaus zijn gedaald tot normaal en doorgaan totdat alle vertrouwen in dat de natuurlijke aanmaak van testosteron volledig is hersteld.

Clomid, naar behoren, is een merknaam: typisch Clomifeencitraat producten worden gebruikt, maar in de volksmond Clomid. Clomifeen citraat schaal beschikbaar als een geneesmiddel en nog breder als chemisch onderzoek, vaak in vloeibare vorm voor oraal gebruik.

X