Tamoxifen 20

Tamoxifen 20

5.00 InStock
Fabrikant

Sun Rise

Pakket

20 mg 10 pillen

Stof

Tamoxifen citraat (Nolvadex)

Hoe te gebruiken in Nederland

Gebruik Nolvadex (Tamoxifen 20) zoals voorgeschreven door uw arts.

Nolvadex kan worden genomen door de mond, met of zonder voedsel.
Neem Nolvadex met water of een andere niet-alcoholische vloeistof.
Slik deze medicatie geheel. Geen pauze, pletten, of kauwen alvorens door te slikken.
Blijven nemen Nolvadex, zelfs als je je goed voelt. Gebruik geen doses niet te missen. Het nemen van Nolvadex op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen om het schema te volgen.
Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft tamoxifen kopen over het gebruik ervan.

Drug Class en Mechanisme in Nederland

Nolvadex is een anti-oestrogeen. Het blokkeert het effect van oestrogeen op bepaalde tumoren. Dit kan de groei van tumoren die worden geactiveerd door oestrogeen voorkomen.

Gemiste Dosis in Nederland

Als u een dosis van Nolvadex (Tamoxifen 20) mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet 2 doses in een keer.

Opslagruimte in Nederland

Store Nolvadex tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C) in een goed gesloten, licht-resistente container. Bewaar uit de buurt van vocht, warmte en licht. Niet bewaren in de badkamer. Niet tabletten na de vervaldatum vermeld op het etiket. Houd Nolvadex tamoxifen kopen buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.
Waarschuwingen / Voorzorgsmaatregelen

Niet gebruiken Nolvadex indien:

u allergisch bent voor elk ingrediënt in Nolvadex;
u Nolvadex om uw risico op borstkanker te verminderen en je hebt een geschiedenis van bloedstolsels in de longen of been;
u Nolvadex om uw risico op borstkanker te verminderen en ook bepaalde anticoagulantia (bijvoorbeeld warfarine) nemen;
u neemt anastrozol.
Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Belangrijk in Nederland :

Rijd niet of het uitvoeren van andere mogelijk onveilige taken totdat u weet hoe u reageren.
Nolvadex kan het aantal-stolsel vormende cellen (trombocyten) in uw bloed verlagen. Vermijd activiteiten die blauwe plekken of letsel kan veroorzaken. Vertel uw arts als u ongebruikelijke blauwe plekken of bloeden. Vertel uw arts als u een donkere, teerachtige, of bloederige ontlasting.
Nolvadex kan het vermogen van je lichaam om infecties te bestrijden verminderen. contact met mensen die verkoudheid of infecties te voorkomen. Vertel uw arts als u tekenen van infectie zoals koorts, keelpijn, huiduitslag, of koude rillingen.
Nieuwe tumoren hebben voorgedaan in andere dan de baarmoeder bij patiënten die Nolvadex lichaam sites. Het is onbekend of Nolvadex de oorzaak kan zijn. Bespreek eventuele vragen of problemen met uw arts.
Vrouwen die Nolvadex nemen om het risico van borstkanker te verminderen moet een borst examen, mammogram en gynaecologische examen hebben alvorens het starten en tijdens de behandeling met Nolvadex.

Bestel Tamoxifen 20 online in Nederland

Vrouwen die zwanger kunnen worden moeten beginnen met Nolvadex tijdens een menstruatie. Vrouwen die onregelmatige menstruatie moet een zwangerschapstest onmiddellijk hebben voordat u begint Nolvadex. Praat met uw arts als u vragen hebt over hoe om te beginnen met het nemen van Nolvadex.
Vrouwen die zwanger kunnen worden moet tijdens de geslachtsgemeenschap effectieve nonhormonal geboortebeperking (bijv, condooms, middenrif) gebruiken terwijl zij nemen Nolvadex en gedurende 2 maanden na het stoppen met het nemen van het. Gebruik geen hormonale anticonceptie (bijvoorbeeld de pil); het kan niet zo goed werken tijdens het gebruik van Nolvadex. Bespreek tamoxifen kopen eventuele vragen over effectieve nonhormonal anticonceptie met uw arts.
Nolvadex zal niet voorkomen dat u zwanger wordt.

Tamoxifen 20 te koop in Nederland

Lab tests, waaronder borst-examens, mammogrammen, gynaecologische examens, het bloedbeeld en de leverfunctie, kan worden uitgevoerd terwijl u Nolvadex gebruiken. Deze tests kunnen worden gebruikt om uw conditie te controleren of controleren op bijwerkingen. Zorg ervoor dat alle arts en laboratorium benoemingen.
Nolvadex moet worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen; veiligheid en effectiviteit bij kinderen zijn niet bevestigd.
Zwangerschap en borstvoeding: Nolvadex (Tamoxifen 20) kan schadelijk zijn voor de foetus. Niet zwanger worden terwijl u gebruikt en voor 2 maanden nadat u stopt met het gebruik ervan. Als u denkt dat u zwanger bent, neem dan contact op met uw arts. U moet de voordelen en risico’s van het gebruik van Nolvadex terwijl je zwanger bent. Het is niet bekend of Nolvadex wordt aangetroffen in de moedermelk. Doe geen borstvoeding geven tijdens het gebruik van Nolvadex.

Mogelijke bijwerkingen

Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden:

botpijn; constipatie; hoesten; opvliegers; spierpijn; misselijkheid; vermoeidheid; vaginale afscheiding; gewichtsverlies.
Raadpleeg een arts meteen als een van deze ernstige bijwerkingen optreden:

ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong; onverklaarde heesheid); abnormale menstruatie; abnormale vaginale bloeden of bloedige lozing; pijn op de borst; bloed ophoesten; donkere urine; verminderde seksuele wens of het vermogen; depressie; koorts, koude rillingen, of aanhoudende keelpijn; lies of bekkenpijn of druk; verlies van eetlust; verlies van evenwicht of coördinatie; gemiste menstruatie; nieuwe of hogere borsttumor of pijn; nieuwe of ongebruikelijke klontjes.

X