Tamoxiver

Tamoxiver

19.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

20mg 25 pillen

Stof

Tamoxifen citraat (Nolvadex)

Koop Tamoxiver online in Nederland

Tamoxifen Citraat is een werkzame stof van Tamoxiver. Het product wordt momenteel vervaardigd en door Vermodje Company op de markt gebracht. 1 tablet van dit geneesmiddel bevat 20 mg Tamoxifen. Deze effectieve medicijnen, die beschikbaar zijn in onze online-winkel is op steromarket.com, is veel vraag onder bodybuilders wereldwijd.

Tamoxifen behoort niet tot de steroïde hormoon-groep. Omdat het een selectieve oestrogeen blocker, dit geneesmiddel biedt anti-oestrogene werking. sustabol Nederland Het is belangrijk te onthouden dat  steroïde kan noch verminderen oestrogeen in het lichaam van een sportman en belet niet dat de productie ervan. Alles wat Tamoxiver kunnen doen is het blokkeren van de werking van oestrogeen door het blokkeren van bepaalde receptoren, met name in de tepel (dit gebied is het meest gevoelig voor oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen zoals gynaecomastie).

Tamoxiver te koop in Nederland

Steroïde kunnen stimuleren LH in het lichaam van een sporter, wat leidt tot aanzienlijke verhoging van testosteron niveaus. Dit is de reden waarom veel bodybuilders de voorkeur aan dit geneesmiddel te gebruiken in hun post-cycle therapie.

Steroïde is niet zo effectief in vergelijking met progesteron verwante steroïden. Dat gezegd hebbende, is het niet aan te raden om het product samen met Trenbolone of nandrolon nemen.

Zoals Tamoxiver niet oestrogeen in het lichaam van een sportman kan verminderen, moet een aantal andere drugs worden genomen om bloat en het vasthouden van water te verminderen, sustanon-350, bijvoorbeeld, kan dit Exemestane of Anastrozole.

 Het effect van de Tamoxiver vogel-geluk.com

De dosering van Vermodje Tamoxiver 100 tabs
In gemiddelde, een dagelijkse dosering van deze effectieve medicijn, die beschikbaar is voor u in onze online-winkel op steromarket.com, is ongeveer 25-75 mg. Moet worden genomen gedurende de gehele steroïde cyclus, als de kans op gynecomastie verschijning te hoog. Veel bodybuilders kiezen Tamoxiver combineren met HCG of mesterolon (Proviron) om de werking van elk product verbeteren.

Steroïde kan worden voorgeschreven als zowel een hulp- middel in de steroïde therapie en herstel medicatie in de post-cyclus therapie. Dit laatste moet onmiddellijk worden gestart nadat een bodybuilder hun hormonale behandeling is gestaakt. De post-cyclus therapie kan helpen om eventuele significante massaverlies, hetgeen rollback syndroom na de steroïde medicatie vermijden.

De duur van een cyclus herstel hangt af van het hormoon en hoelang de opbouwer is het gebruikt. De post-cyclus therapie na het gebruik van kortdurende hormonen duurt meestal ongeveer 4-7 dagen. Inname van langwerkende esters heeft behoefte aan een langere periode herstel, namelijk tot 2 weken na de laatste injectie heeft plaatsgevonden.

Soms Tamoxiver wordt gebruikt als onderdeel van de behandeling van onvruchtbaarheid bij vrouwen met een aantal onregelmatige menstruatie.
Bijwerkingen van Vermodje Tamoxiver 100 tabs
Tamoxiver kan een gunstig neveneffect, namelijk het voorkomen van botverlies te bieden. feature Dit product maakt het voorkomen van osteoporose.

Steroïde-profiel in Nederland

Bodybuilders rapporteren schadelijke bijwerkingen zeer zelden. Soms kunnen ze last hebben van braken.

Echter, de overdosis Tamoxiver negatieve effecten veroorzaken kopen Boldabol. Als deze medicatie wordt gebruikt bij hoge doseringen, kan de natuurlijke productie van endogeen testosteron onderdrukken. Tegelijkertijd, te hoge doseringen kunnen een omgekeerd effect op oestrogeenniveaus verschaffen. In dit geval kan Tamoxifen deze rijzen significant plaats van verlagen.

Farmacologische werking Vermodje Tamoxiver

Tamoxiver betrekking op stoffen die de functie van oestrogeenreceptoren (selectieve oestrogeenreceptor modulatoren, SERMs) reguleren. Vermodje Tamoxiver – is anti-oestrogeen geneesmiddel, dat wordt gebruikt voor de behandeling van borstkanker.
De voorbereiding van de groep van anti-oestrogenen. Tamoxifen, als niet-steroïdaal middel, een uitgesproken antiesteroidnymi eigenschappen. Dit komt door zijn vermogen om de absorptie van oestrogeen in specifieke gebieden van doelorganen receptoren voorkomen. Tamoxifen remt oestrogeenreceptoren autologe en dus de progressie van tumorziekten, gestimuleerd door oestrogenen.
Doseren en dosis Vermodje Tamoxiver

De dosis wordt individueel bepaald. Meestal ingerichte interieur 10-40 mg per dag, elke dag. Tabletten weggespoeld met water. De duur van de behandeling is 2-3 jaar.

X