Dutahair

Dutahair

18.00 InStock
Fabrikant

Fortune

Pakket

0,5 mg (15 capsules)

Stof

Dutasteride (Avodart)

Koop Dutahair online in Nederland

Dutahair is algemeen bekend als Avodart, Dutasteride. Andere alternatieve namen voor Dutahair (Dutasteride): Fortune Gezondheidszorg Dutasteride, Dutasteride, Avodart 0.5mg 15 pillen, Dutahair 0,5 mg 15 pillen. Al deze zijn verschillende merken van dezelfde werkzame stof – Dutasteride.

Dutahair te koop in Nederland

Dutasteride (Avodart) kan worden gebruikt om DHT niveaus genormaliseerd ondanks zware testosteron gebruik te houden. De meeste gebruikers dit niet uit zorg doen DHT overmatig reduceren in het kader van een hoge dosis testosteron cyclus.

Dutahair (Dutasteride) – haaruitval

Dutahair is de merknaam voor Dutasteride in 0,5 mg dosering. Het geneesmiddel remt DHT en daarom maakt de haargroei. Het belangrijkste werkzame bestanddeel in de gelkappen remt het enzym 5AR dat testosteron omzet in DHT. Echter, het remt beide typen enzymen die het geneesmiddel krachtiger maar ook verhoogde potentiële bijwerkingen maakt.

Bestel Dutahair online in Nederland

Op basis van veel bestaande studies evenals anekdotisch bewijs forum, het is vrijwel gegarandeerd dat Dutasteride zal resulteren in een superieure haargroei / hergroei in vergelijking met Finasteride voor de meeste mensen, maar zal ook leiden tot hogere prijzen van bijwerkingen.

Dutasteride (merknaam Avodart – door de FDA in 2002 goedgekeurd voor de behandeling van benigne prostaathyperplasie). Hoewel de drug is nog niet officieel goedgekeurd voor de behandeling van haar verlies in de VS of de EU (het werd goedgekeurd voor dat doel in Zuid-Korea rond 2010 en in Japan in 2015).

Bij een dosering van 0,5 mg per dag, het geneesmiddel verlaagt serum DHT met 91% en hoofdhuid DHT met 54%. Anderzijds, het type geneesmiddel dat 5AR blokken Dutasteride niet in significante hoeveelheden in de haarfollikel.

Steroïde-profiel in Nederland

Het middel wordt geassocieerd met een grotere incidentie van seksuele bijwerkingen, een neveneffect gebleken in verscheidene gevallen, dat de spermatelling aanzienlijk daalt. Dutahair blijft ook in de bloedstroom langer dan 5 weken. Vandaar geduld van deze medicatie dient geen bloed geven gedurende minimaal 6 maanden na het stoppen van het gebruik van dit geneesmiddel.

Onvermogen te hebben of te behouden van een erectie, afname van libido en problemen met de zaadlozing zijn enkele vaak voorkomende bijwerkingen waargenomen tijdens de behandeling met dit geneesmiddel.

X