Proscalpin

Proscalpin

12.00 InStock
Fabrikant

Fortune

Pakket

1 mg (50 pillen)

Stof

Finasteride (Propecia)

Koop Proscalpin online in Nederland

Wat is Proscalpin 1mg. Het is een merk van finasteride, de beste haaruitval medicatie die het geld kan kopen. Proscalpin is een geneesmiddel dat wordt gebruikt door mensen die lijden aan mannelijke kaalheid en die willen vertragen dit proces en die willen nieuwe haren te groeien op de hoofdhuid, waar ze het verliezen. Het is een ander merk voor de meest populaire haaruitval drug van alle tijden.

Indeling en het werkingsmechanisme

Steroïde-profiel in Nederland

Een geneesmiddel wordt gecategoriseerd als type II 5-reductase remmer. Dit betekent dat dit geneesmiddel remt de werking van 5-alpha-reductase. Dit is een enzym dat noodzakelijk is voor testosteron worden omgezet in dihydrotestosteron in de hoofdhuid, een hormoon variant die is geïdentificeerd als zijnde verantwoordelijk voor follikel dood en haaruitval. Door middel van de remming van het conversieproces, Een geneesmiddel verlaagt de niveaus van DHT en vertraagt de haaruitval proces.

Het verzorgen van uw geneesmiddel
U moet uw Proscalpin tablets weg te houden van hitte, direct licht en vocht. Zij moeten ook buiten het bereik van de kinderen worden gehouden.

Bestel Proscalpin online in Nederland

Hoe Generic Propecia 1mg nemen – Proscalpin
Een geneesmiddel het best regelmatig genomen, één tablet per dag gedurende ten minste 12 maanden. U moet Proscalpin nemen met een vol glas water. Als de arts schema elke check-ups voor u, zorg ervoor dat ze te doen, omdat dit de kans op ongewenste effecten optreden zal verminderen.

Overdose

Een Proscalpin overdosis is niet dodelijk, maar het kan nog steeds leiden tot ongewenste en ernstige gezondheidsproblemen. U moet te allen tijde voorkomen dat te veel van het geneesmiddel.

Gemiste Dosis

In het geval van een gemiste dosis, is het belangrijk om een tablet in zodra u eraan denkt. Als de volgende dosis is zeer dichtbij, sla dan de degene die je gemist en ga verder met uw normale regime.

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen

Proscalpin tabletten mag nooit worden behandeld door kleine kinderen en zwangere vrouwen. Het werkzame bestanddeel, kan finasteride worden geabsorbeerd door de huid en dit kan ongewenste effecten bij kleine kinderen en zwangere vrouwen veroorzaken als de ingrediënten overgaat in het bloed van de foetus. Sommige onderzoek suggereert ook dat het nemen van een geneesmiddel de kans op het ontwikkelen van prostaatkanker kan verhogen.

Mogelijke bijwerkingen

Proscalpin kunnen de volgende bijwerkingen veroorzaken: hoofdpijn, duizeligheid, loopneus, zwakte, abnormale ejaculaties, huiduitslag, veranderingen in libido, zwelling van de voeten, handen en borsten.

De behandeling van kaalheid bij mannen

Proscalpin is een ander merk van finasteride, in de volksmond bekend als Propecia, de meest populaire behandeling van het haarverlies in de geschiedenis. Het is de meest effectieve drug in zijn soort en het werkt beter dan elke andere mogelijke behandeling van het haarverlies. Het richt zich op de onderliggende probleem en helpt de behandeling van haaruitval van binnenuit.

 

X