Gona-Max

Gona-Max

52.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Maxtreme

Pakket

15000IU (3 flacons van 5000IU)

Stof

HCG

Wat is humaan choriongonadotrofine (HCG) in Nederland

Humaan choriongonadotrofine is een hormoon dat de ontwikkeling van een bevruchte eicel in de vrouw handhaaft. Het wordt algemeen toegepast in de behandeling van onvruchtbaarheid. Na de samensmelting van eicel en zaadcel in eileider de bevruchte eicel hecht aan de baarmoeder wand door de placenta. Na implantatie van de cellen van de placenta begint te geheime humaan choriongonadotrofine. Eigenlijk is een glycoproteïne samengesteld uit 237 aminozuren met een moleculaire massa van 25,7 kDa.

Lees ook: Alles wat je wilde weten over hcg

Het gebruik van HCG in de zwangerschap in Nederland.

HCG speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de foetus tijdens de zwangerschap. Na 9 dagen van de bevruchting, wanneer de bevruchte eicel via de baarmoeder wand bevestigd placenta de vorming van HCGget begint. HCG komt in de bloedsomloop en van daar een deel van HCG kan ook langs in de urine. Voor de zwangerschap controle, wordt het niveau van HCG bepaald in de urine. De aanwezigheid van HCG bevestigt zwangerschap. Hoe meer hoeveelheid HCG wordt vrijgegeven in geval van tweelingen en drielingen in meerlingzwangerschap. HCG handhaaft het niveau van progesteron die helpen in de baarmoeder verrijking met de dikke wand van de bloedvaten voor het verstrekken van goede voeding voor de zich ontwikkelende foetus.

Rol van HCG in het genezen van onvruchtbaarheid

Aangezien het startsein voor de eisprong (release van de eicel) dus met een belangrijke rol voor de behandeling van onvruchtbaarheid bij vrouwen. Naast deze, stimuleert de vorming van testosteron die nodig is voor de vorming van zaadcellen bij mannen. Vandaar dat een grote rol bij de behandeling van zowel mannelijke als vrouwelijke onvruchtbaarheid.

Rol van HCG in de behandeling van vrouwelijke infertiliteit in Nederland

HCG wordt veelvuldig gebruikt ouder rally voor de uiteindelijke rijping inductie in plaats van luteïniserend hormoon. Triggers ovulatie in aanwezigheid van een of meer volwassen ovariële follikels. De afgifte van de eicel plaatsvindt na tussen 38 en 40 uur na toediening daarom een tijdschema, wordt dit aan de vrouw die gaat in vitro fertilisatie (IVF) kunstmatige inseminatie.

Rol van HCG in de behandeling van mannelijke onvruchtbaarheid.

Bij mannen, het stimuleert de vorming van testosteron door het stimuleren van de Leydig cellen. De vorming van sperma van sertolicellen wezen nodig Testosteron dus is het nuttig is voor de behandeling van onvruchtbaarheid bij mannen die geen sperma of een laag aantal zaadcellen.

Algemene informatie over HCG in Nederland

Hoewel, kunnen we HCG krijgen van verschillende online apotheken, maar HCG wordt alleen gebruikt als voorgeschreven door de arts. Het wordt aanbevolen om het hormoon te nemen volgens het voorschrift. Het is genomen in de vorm van injectie onder de huid of spieren door deskundige zorgverleners als arts, apotheker, enz. Er zijn echter veel gevallen waarin het gebruik van HCG indiceerd zoals astma, hart en nierziekten , epilepsie, de schildklier en nieraandoeningen. Het is ook niet aan te raden voor de mensen die hebben Ovarian cyste en borstkanker enz. Het is raadzaam om het hormoon alleen te gebruiken nadat de aanbeveling arts. Men kan het hormoon gemakkelijk te krijgen van de online apotheek winkel. Deze dagen het kopen van medicijnen online zijn de gemakkelijkste en de meest geprefereerde optie door de huidige generatie.

X