HCG 10000IU

HCG 10000IU

34.00 InStock
Fabrikant

Bharat serums

Pakket

1 flesje van 10 000IU

Stof

HCG

Koop HCG 10000IU online in Nederland

Humaan choriongonadotrofine (HCG), een polypeptide hormoon geproduceerd door de menselijke placenta, bestaat uit een alfa- en beta subeenheid.
Choriongonadotrofine voor injectie, is een sterk gezuiverd pyrogeenvrije voorbereiding verkregen uit de urine van zwangere vrouwen. Het is gestandaardiseerd door een biologische test procedure. Het is beschikbaar voor intramusculaire injectie.

HCG 10000IU te koop in Nederland

Choriongonadotrofine voor injectie, is een sterk gezuiverd pyrogeenvrije voorbereiding verkregen uit de urine van zwangere vrouwen. Het is gestandaardiseerd door een biologische analyseprocedure. Het is beschikbaar voor intramusculaire injectie.

De werking van vrijwel identiek aan die van hypofyse LH, hoewel Humaan choriongonadotrofine blijkt een geringe mate van FSH-activiteit hebben. Het stimuleert de productie van gonadale steroïde hormonen door het stimuleren van de interstitiële cellen (Leydig cellen) van de testis androgenen en het corpus luteum van de eierstokken progesteron produceren. Androgeen stimulatie bij de man leidt tot de ontwikkeling van secundaire geslachtskenmerken en kunnen testikelindaling stimuleren wanneer er geen anatomische belemmering afstamming aanwezig is. Deze afdaling is meestal reversibel wanneer HCG wordt stopgezet.

De werking van vrijwel identiek aan die van hypofyse LH, hoewel Humaan choriongonadotrofine blijkt een geringe mate van FSH activiteit hebben. Het stimuleert de productie van gonadale steroïde hormonen door het stimuleren van de interstitiële cellen (Leydig cellen) van de testis androgenen en het corpus luteum in de eierstokken progesteron produceren. Androgeen stimulatie bij de man leidt tot de ontwikkeling van secundaire geslachtskenmerken en kunnen testikelindaling stimuleren wanneer er geen anatomische belemmering afstamming aanwezig is. Deze afdaling is meestal reversibel wanneer HCG wordt gestaakt.

Bestel HCG 10000IU online in Nederland

Onder atleten, HCG wordt gebruikt om de natuurlijke testosteronproductie stimuleert tijdens of na een steroïde cyclus die veroorzaakt natuurlijke gehaltes worden verminderd. Stoppen van een steroïde cyclus abrupt, vooral wanneer endogene androgenen afwezig zijn, kan een snelle verlies in nieuw verworven spieren van de atleet veroorzaken. Wanneer Humaan choriongonadotrofine wordt gebruikt om de natuurlijke stimuleren, kan een bijzonder uitgesproken crash vermeden. Pregnyl HCG is altijd verpakt in 2 verschillende flesjes, een met een poeder en de andere met een steriel oplosmiddel. Deze flesjes moeten vóór het injecteren worden gemengd en gekoeld moeten alle worden overgelaten voor later gebruik.

X