HCG 2000IU

HCG 2000IU

14.00 InStock
Fabrikant

Bharat serums

Pakket

1 flesje van 2000IU

Stof

HCG

Koop HCG 2000IU online in Nederland

Humaan choriongonadotrofine (HCG) is een polypeptide hormoon dat wordt gegenereerd door de syncytiotrofoblast, een component van de bevruchte eicel na de conceptie. Het is een polypeptide hormoon dat een rol in de normale ontwikkeling van ei in de eierstok van een vrouw heeft en stimuleert de eiversie tijdens ovulatie.

HCG heeft een grote rol in de behandeling van onvruchtbaarheid bij vrouwen en verhoogt zaadcellen bij mannen. Het is verkrijgbaar in een verpakking met steriele gevriesdroogde poeder en het oplosmiddel (bacteriostatisch water).

Steroïde-profiel in Nederland

De kwalen wordt gebruikt:

Humaan chorion gonadotropine hormoon wordt gegeven in de onderstaande omstandigheden zoals:

Behandelt onvruchtbaarheid bij vrouwen
Verhoogt het aantal zaadcellen
Het wordt gebruikt bij jonge jongens toen hun testikels niet naar beneden in scrotum normaal gedaald
Het begrijpen van de drug Human choriongonadotrofine:

Human choriongonadotrofine is een hormoon dat wordt voorgeschreven in onvruchtbaarheid, verhoogt het aantal zaadcellen en in hypofyse stoornis.

Hoe het werkt?

Humaan choriongonadotrofine is een wateroplosbare glycoproteïne verkregen uit de urine van zwangere vrouwen. HCG bestaat uit twee sub-eenheden alfa- en bèta-sub-eenheden. Enkele injectie van HCG induceert ovulatie tussen 38 en 40 uur. HCG is een analoog van luteïniserend hormoon (LH). Luteïniserend hormoon samen met Follikel stimulerend hormoon een rol in de ontwikkeling en rijping van normale ovariële follikel en medio cyclus LH piek initieert ovulatie. HCG speelt dezelfde rol van LH in het lichaam en stimuleert de ovulatie proces in onvruchtbare vrouw. HCG stimuleert Corpus Luteum van de eierstokken om progesteron te produceren.

Bij mannen, het stimuleert ook de productie van testosteron en verhoogt het aantal zaadcellen bij mannen. HCG handelt interstitiële cellen van de testis die leidt tot de productie van androgenen.

Wanneer moet je vermijden in Nederland?

Je moet Human choriongonadotrofine als u niet in:

Allergisch bent voor Humaan choriongonadotrofine
Heeft u een schildklier of bijnier stoornis
Bereiken vroegtijdige puberteit
Hebben hart gerelateerde problemen
Prostate gerelateerde problemen
Een nierziekte
epilepsie
hebben migraine
astma
Een leverziekte
zwanger bent of van plan bent zwanger te worden
borstvoeding geven

Hoeveel moet u innemen in Nederland?

De dosering is uitsluitend bepaald door de Doctor na beoordeling van uw conditie en verschillende factoren zoals leeftijd, geslacht en lichaamsgewicht. Men kan de dosis niet te repareren als het verschilt van patiënt tot patiënt. Neem altijd de door de dokter voorgeschreven dosis.

X