Soma-Max

Soma-Max

237.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10 flacons x 10 IU

Stof

Menselijk Groeihormoon (HGH)

Koop Soma-Max online in Nederland

Menselijk groeihormoon wordt geproduceerd in het lichaam door de hypofyse. Voordat dit gebeurt, groeihormoon releasing hormoon (Human Growth Hormone RH) en somatostatine (SST) worden vrijgegeven door de hypothalamus, en die bepaalt of min of meer menselijke groeihormoon wordt geproduceerd door de hypofyse. (1) Vele factoren beïnvloeden de afgifte van menselijk groeihormoon, echter inclusief voeding en lichaamsbeweging (6) (7).

Zodra deze wordt losgelaten, menselijk groeihormoon (menselijk groeihormoon), die ook wordt genoemd menselijk groeihormoon (STH) heeft vele functies in het menselijk lichaam. Menselijk Groeihormoon is een eiwit dat het lichaam stimuleert cellen zowel in omvang toenemen, en snellere celdeling ondergaan dan normaal. Bovendien verbetert de beweging van aminozuren door celmembranen en verhoogt ook de snelheid waarmee deze cellen zetten deze moleculen in eiwitten.

Bestel Soma-Max online in Nederland

Het is duidelijk, kun je zien dat dit zou neerkomen op een anabole (spieropbouwende) effect in het menselijk lichaam. Menselijk Groeihormoon heeft ook de mogelijkheid om cellen veroorzaken de normale snelheid waarmee zij gebruik koolhydraten verminderen en tegelijkertijd verhogen de snelheid van vetten die ze gebruiken. (1) vet verlies en spiermassa neemt toe met menselijk groeihormoon zijn gevonden op een dosis zo laag als. 0.028 IE / kg / dag gedurende 24 weken (4), echter in mijn inschatting, dat zou onvoldoende zijn voor een bodybuilder proberen om spieren te krijgen zijn. Laten we gebruik maken van .028iu / kg als een werkende nummer; dat is 2.8iu voor een 100kg (220lbs) bodybuilder. Dat is zeker niet onredelijk, en ik zou zeggen dat die dosis tot 2x die dosis is het bereik meeste bodybuilders en atleten vinden hun beste resultaten met.

Soma-Max te koop in Nederland

Ook, dat de lengte van de tijd gebruikt in de studie die ik zojuist noemde (24 weken) is heel typerend voor Human Growth Hormone te gebruiken, en in gesprekken met mijn vrienden die deze verbinding hebt gebruikt, hebben me verteld dat zij ervaren consistente resultaten goed te beginnen na de 2-maand-mark, en ze hebben de neiging om ofwel lopen dit spul voor 6 maanden in een tijd, of het hele jaar door (als ze voldoende middelen). Een van mijn vrienden is in staat om een versnipperd 6-7% lichaamsvet het hele jaar door met de hulp van Human Growth Hormone consequent te behouden, of hij is op steroïden of uit te schakelen. Hij heeft ook merkte op dat zijn cardio (snel lopen, voor een uur per dag) was het veel gemakkelijker, terwijl op Human Growth Hormone dan toen af, en zeker het onderzoek Ive gedaan zou zijn stelling dat sub maximale aerobe vermogen wordt verbeterd met Human Growth Hormone ondersteunen gebruik (5) (15).

X