Ekovir

Ekovir

3.00 InStock
Fabrikant

John Lee

Pakket

400mg (5 pillen)

Stof

Acyclovir (Zovirax)

Koop Ekovir online in Nederland

Ekovir-400 is algemeen bekend als Zovirax, Acyclovir. Alternatieve namen voor Ekovir-400 (Acyclovir): johnlee Pharmaceuticals, Acyclovir, pillen Zovirax, Acyclovir, pillen Zovirax, Zovirax 400mg 5 tabletten, 5 Ekovir-400 400 mg tabletten. Dit zijn allemaal verschillende merken van dezelfde werkzame stof – Acyclovir. Tabletten Zovirax (Acyclovir)

Ekovir te koop in Nederland

Zovirax 400 mg dispergeerbare tabletten bevatten het actieve ingrediƫnt acyclovir, een antiviraal geneesmiddel dat wordt gebruikt om infecties met herpesvirussen behandelen.

Wat is Zovirax?
Zovirax (Acyclovir) is een antiviraal geneesmiddel. Vertraagt de groei en verspreiding van het herpes virus in het lichaam. Acyclovir niet genezen herpes, maar de symptomen van de infectie verminderen. Zovirax wordt gebruikt om infecties veroorzaakt door herpes virus, zoals genitale herpes, herpes, gordelroos en waterpokken behandelen. Zovirax kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatie gids.

Belangrijke informatie
Neem Zovirax tijdens de gehele duur van de tijd door uw arts voorgeschreven. Uw symptomen kunnen beter voor de infectie volledig is behandeld te krijgen.

Bestel Ekovir online in Nederland

Behandeling met Zovirax moet zo snel mogelijk na het voltooien van de eerste verschijning van symptomen (zoals tintelingen, verbranding, blaren). Herpes infecties zijn besmettelijk en kunnen andere mensen besmetten, zelfs tijdens de behandeling met Zovirax. Voorkom dat besmette gebieden in contact met andere mensen komen. Vermijd het aanraken van een besmet gebied en vervolgens het aanraken van uw ogen. Was uw handen regelmatig om te voorkomen dat het passeren van de infectie aan anderen.

X