Acyclovir

Generic Zovirax

7.00 InStock
Fabrikant

Generic

Pakket

5% Crème tube

Stof

Acyclovir (Zovirax)

Koop Generic Zovirax online in Nederland

GEBRUIK: Acyclovir wordt gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde soorten virussen. Het behandelt koortsuitslag rond de mond (veroorzaakt door herpes simplex), gordelroos (veroorzaakt door gordelroos) en varicella. Dit geneesmiddel wordt ook gebruikt om genitale herpes uitbraken te behandelen. Bij mensen met frequente uitbraken, wordt aciclovir gebruikt om te helpen bij het verminderen van het aantal toekomstige afleveringen. Acyclovir is een antiviraal geneesmiddel. Dit is echter geen genezing van deze infecties. De virussen die deze infecties veroorzaken verder in het lichaam tussen de uitbraken te leven. Acyclovir vermindert de ernst en de duur van deze uitbraken. Het helpt wonden sneller genezen, houdt nieuwe zweren zich te vormen, en vermindert pijn / jeuk. Dit geneesmiddel kan ook bijdragen tot het verminderen hoe lang de pijn blijft na de wonden te helen. Bovendien, bij mensen met een verzwakt immuunsysteem, acyclovir kan de verspreiding van het virus naar andere delen van het lichaam verminderen en ernstige infecties.

Generic Zovirax te koop in Nederland

Gebruik: Neem deze medicatie via de mond, met of zonder voedsel, meestal 2 tot 5 keer per dag zoals voorgeschreven door uw arts. Drink veel vocht terwijl het nemen van deze medicatie, tenzij uw arts stuurt u anders. Als u gebruik maakt van de vloeibare vorm van deze medicatie, schud de fles goed vóór elke dosis. Meet zorgvuldig de dosis met behulp van een speciaal meettoestel / speciale lepel. Gebruik geen huishoudelijke lepel gebruiken omdat je de juiste dosis niet kan krijgen. Dit geneesmiddel werkt het beste wanneer deze wordt gestart bij de eerste tekenen van een uitbraak, zoals voorgeschreven door uw arts. Het is misschien niet zo goed werkt als je de behandeling vertragen. De dosering is gebaseerd op uw medische toestand en de respons op de behandeling. Bij kinderen is de dosering ook op basis van gewicht. Dit geneesmiddel werkt het beste wanneer de hoeveelheid geneesmiddel in uw lichaam op een constant niveau wordt gehouden. Neem daarom deze drug op gelijkmatig intervallen. Om je te helpen herinneren, neem deze dan op hetzelfde tijdstip iedere dag. Doorgaan met deze medicatie te nemen totdat de volledige voorgeschreven bedrag is voltooid. Niet in uw dosis veranderen, niet doses of deze medicatie te stoppen zonder toestemming van uw arts. Vertel uw arts als uw toestand aanhoudt of verergert.

Bestel Generic Zovirax online in Nederland

Bijwerkingen: Misselijkheid kan optreden. Als misselijkheid aanhoudt of verergert, raadpleeg dan uw arts of apotheker. Vergeet niet dat uw arts dit geneesmiddel heeft voorgeschreven, omdat hij geoordeeld dat het voordeel voor u is groter dan het risico van bijwerkingen. Veel mensen gebruik van deze medicatie hebben geen ernstige bijwerkingen. Praat met uw arts onmiddellijk als een van deze onwaarschijnlijk, maar ernstige bijwerkingen optreden: duizeligheid, slaperigheid, tekenen van nierproblemen (zoals een verandering in de hoeveelheid urine, verwarring, hallucinaties), rillingen beweging / onstabiel, moeilijk spreken. Dit geneesmiddel kan zelden leiden tot fatale aandoening die het bloed beïnvloedt cellen, nieren en andere lichaamsdelen.

X