Vemox 250

Vemox 250

8.00 InStock
Fabrikant

Zee Drugs

Pakket

250 mg 30 capsules

Stof

Amoxicillin

Koop Vemox 250 online in Nederland

INDICATIES
Vemox 250 wordt gebruikt om infecties veroorzaakt door wormen zoals zweepworm, pinworm, rondwormen en haakwormen behandelen. Het wordt ook gebruikt om infecties veroorzaakt door meer dan één van deze wormen tegelijkertijd behandelen. Vermox is een “anthelminthicum,” of anti-worm, medicatie. Het voorkomt dat wormen groeien of vermenigvuldigen in je lichaam.
INSTRUCTIES
Gebruik Vermox zoals voorgeschreven door uw arts. Neem Vermox met een vol glas water.

Vemox 250 te koop in Nederland

Vemox tabletten kunnen worden ingeslikt, gekauwd of vermalen en gemengd met voedsel.
Neem al de Vermox die is voorgeschreven voor u, zelfs als je begint te voelen beter. Uw symptomen beginnen te verbeteren voordat de infectie volledig is behandeld.
Het kan maximaal 3 dagen na behandeling voor de worm van maag en darmen verwijderd. De hoeveelheid tijd die nodig is om de infectie te genezen afhankelijk van hoe gevoelig de worm is Vermox en hoe snel uw spijsverteringssysteem beweegt. Als de infectie niet binnen 3 weken genezen, kan een tweede behandeling noodzakelijk zijn.

Bestel XXX online in Nederland

Vasten, laxeermiddelen, en zuivering zal niet helpen genezen van deze infectie.
Behandeling van familieleden en andere nauwe contacten nodig zijn. Pinworm is heel gemakkelijk verspreiden naar anderen in nauw contact met de besmette persoon.
Om herinfectie te voorkomen, moet toiletten dagelijks worden ontsmet, en kleding, linnengoed, handdoeken, en pyjama’s moet worden veranderd en gewassen dagelijks.
Als u een dosis van Vermox mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet 2 doses in een keer.

Steroïde-profiel in Nederland

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe Vemox gebruiken.
OPSLAG
Store Vemox bij kamertemperatuur, tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd Vermox buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

X