Alphabolin

Alphabolin

50.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

5 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Methenolone enanthate (Primobolan depot)

Steroïde-profiel in Nederland

Primobolan, ook beroemd door zijn generieke naam Alphabolin, is een krachtig medicijn voor body mass ontwikkeling. Methenolone enanthaat, het hoofdbestanddeel van het geneesmiddel, kan het mager gewicht effectieve resultaten toe, zelfs binnen enkele dagen. Primobolan is een testosteron op basis van steroïden gesynthetiseerd om het doel te lossen, in het bijzonder onder de atleten. De belangrijkste functie is laat de hormoon testosteron door het stimuleren van de noodzakelijke factoren. De drug verbetert het eiwit accumulatie die op hun beurt de vetvrije massa toeneemt. Het ontwikkelt niet alleen de vaste lichaamsgewicht, maar ook elimineert de oestrogene effecten en vermindert het lichaamsvet effectief.

Waarom naar in Nederland

Primobolan (Alphabolin) wordt grotendeels gebruikt in de behandeling van aplastische anemie, dat is of kan reageren op anabole androgenen, cachexia of vervangende therapie voor mannen met androgene tekortkomingen zijn. Deze samenwerkt algemeen de aromatase enzym dat een belangrijke factor oestrogeensynthese. Dus het blokkeren van het enzym plaatsen leidt tot minder of geen oestrogeenproductie. Het wordt algemeen gebruikt door de massa van de bevolking gevoelig voor oestrogene bijwerkingen of lagere oestrogene eigenschappen.

Richtlijnen van gebruikers in Nederland

Primobolan (Alphabolin) verkrijgbaar als injecteerbare wordt zeer de voorkeur omdat het hogere biobeschikbaarheid. Het geneesmiddel wordt in het algemeen geadviseerd met een initiële dosering van 200 mg, 100 mg gevolgd door wekelijkse langs de totale periode van therapie. Afhankelijk van de medische toestand, kan de dosis variëren in het traject van 100 mg in elke 1-2 weken of 200 mg in elke 2-3 weken. Geen aparte medische toediening is voorgesteld voor vrouwelijke patiënten. Beginners kan beginnen met 400 mg wekelijks die voldoende lost het doel van de gebruiker.

Bijwerkingen in Nederland

Alphabolin heeft nauwelijks oestrogene bijwerkingen maar kan het cholesterol beïnvloeden. Het kan volgende veranderingen veroorzaken in het lichaam:

Veranderingen in de bloeddruk

Mildere onderdrukkende effecten op de hypothalamus-hypofyse-gonadale as

Langdurig gebruik kan leiden tot permanente onderdrukking van de HPTA.

X