Androxine

Androxine

77.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

10 ampullen (50mg/ml)

Stof

Trenbolone

Koop Androxine online in Nederland

Androxine is een steroïde anabole en androgene effecten van het Indiase farmaceutische bedrijf Alpha Pharma. Het belangrijkste werkzame bestanddeel – waterige suspensie trenbolon. Ontkistings- Androxine – 10 ampullen van 50 mg / ml Trenbolone Aqua Suspensie tegenstelling olie vormen van het geneesmiddel, geen wezenlijke residu niet-veresterde oplossing, waarbij de snelle invoering bloed. Dit leidt tot de nuances van het gebruik, de dosering, enz.

Steroïde-profiel in Nederland

Aanvankelijk werd trenbolon uitsluitend gebruikt in de diergeneeskunde om de eetlust en spiermassa van de dieren te verhogen. Chemisch een steroïde is een 10-nor derivaat van testosteron, progestinas activiteit vergelijkbaar met nandrolon (daarom mogelijke bijwerkingen zoals slappe erectie, libido verminderen en zelfs atrofie van de testes). Echter, trenbolon imeet en de voordelen ervan, chief waaronder het gebrek aan smaak. Steroid niet vertonen oestrogene activiteit, en derhalve geen vochtophoping en gynaecomastie veroorzaken. Het ontvangen van steroïden door professionele atleten is moeilijker (zonder het gebruik van maskerende middelen), zoals moderne methoden van dopingcontroles kunt u de sporen van waterige suspensies van trenbolon lang genoeg op te sporen. Nauwkeurige gegevens op dit punt, maar uiteraard de detectietijd van niet-veresterde steroïde is veel minder dan de stoffen die op de lucht.

Bestel Androxine online in Nederland

Androxine Effects
– De snelle toename van spiermassa. Waterige suspensie begint vrijwel onmiddellijk na injectie optreden.
– 200% toename van de insuline-achtige groeifactor.
– Verminderen van de hoeveelheid lichaamsvet.
– Verminder cortisol levels. Anti-katabool effect, die helpt om spierafbraak te minimaliseren.
– Verbeteren van libido op de cursus. Tegelijkertijd, aan het einde van de ontvangst naar de bijwerkingen veroorzaakt door onderdrukking van de productie van testosteron elimineren, vereist het gebruik van stimulerende middelen.

Androxine te koop in Nederland

Hoe te Androxine nemen
Gezien de aanzienlijke onderdrukking van endogene testosteron tarief van Androxine aanscherping wordt niet aanbevolen. Edge veilige dosering is 50 mg van een waterige suspensie dag gedurende één maand. Overschrijding van de normen of de duur van de cursus kan neveneffecten te voorkomen die vanaf de tweede week van trenbolon tot einde, is het raadzaam om gonadotropine omvatten zijn.

Hoe wordt Androxine te nemen in combinatie met andere anabole en androgene steroïden informatie, niet zo veel. Voor een set van spiermassa bijkomende geneesmiddelen omvatten niet praktisch, aangezien de AAS is zeer krachtig en verschaft een significante toename. De beste combinaties voor de “drogen” zijn Trenbolone met Winstrol of Anavar in de helft doseringen. De totale duur van de cursus mag niet meer dan twee maanden.
Androxine Side Effects
Mogelijke negatieve effecten zijn acne, kaalheid, toegenomen agressie, slapeloosheid, etc. Ook de onderdrukking van de productie van testosteron kan de volgende bijwerkingen van het Androxine als testikelatrofie, slappe erectie veroorzaken en verminderd libido. Zij zijn echter hersteld tijdig ontvangen van cabergoline en gonadotropine. Er is een misvatting over de gevaren van steroïde voor nieren, veroorzaakt rode kleur in de urine op de baan te schilderen. In feite is de reden afgeleid metabolieten, en er niets aan de hand. Trenbolone heeft ook toxische effecten op de lever. Het is niet aan te raden om Androxine combineren met Efedrine en Clenbuterol.

X