Aquaviron

Aquaviron

57.00 InStock
Fabrikant

Abbott Healthcare Pvt. Ltd, India

Pakket

12 ampullen (25mg/ml)

Stof

Testosteron schorsing

Koop Aquaviron online in Nederland

Aquaviron schorsing is een injecteerbaar preparaat met unesterfied testosteron in een water basis. Onder atleten, testosteron schorsing heeft een reputatie van een uiterst krachtige injecteerbare, vaak gerangschikt hoogst onder de testosterones. Zeer snel handelen, zal testosteron schorsing verhoogde testosteronspiegel te houden voor slechts 2-3 dagen. Atleten zullen meestal injecteren ‘schorsing’ dagelijks, in een dosering van 50-100 mg. Hoewel deze drug vereist frequente injecties, zal het passeren van een naald zo fijn als een 27 gague insuline. Dit stelt gebruikers in staat om kleinere spieren raken zoals voorschouders voor injecties. Hoewel dit geneesmiddel is zeer effectief voor het opbouwen van spiermassa, de bijwerkingen zijn ook zeer extreme.

Bestel Aquaviron online in Nederland

De testosteron in deze verbinding zal zeer snel om te zetten in oestrogeen, en heeft een reputatie van de ergste testosteron te gebruiken wanneer willen water bloat te voorkomen. Gynocomastia is ook zeer snel gezien met dit geneesmiddel, en vaak kan niet worden gebruikt zonder een anti-oestrogeen. Bloeddruk en nieren functies moeten ook worden gekeken tijdens intensief gebruik. Schorsing is niet een veel voorkomende drug buiten de VS en Canada, dat met het verdwijnen “echte” Amerikaanse versies, de beschikbaarheid is zeer schaars geworden. Er zijn op dit moment veel vervalsingen worden verspreid, met echte producten slechts zelden gezien. Aangezien dit een op water gebaseerde injecteerbare, zou ik zeer op hun hoede van het gebruik van een vervalsing te zijn. Het is meer waarschijnlijk bacteriën zou een probleem met water gebaseerde producten en als de nep niet is gemaakt om laboratorium normen (de meeste zijn niet) uw gezondheid zou kunnen zijn in gevaar.

Aquaviron te koop in Nederland

Aquaviron (Testosteron schorsing), Nicholas Testosteron ophanging:
Testosteron schorsing is een injecteerbaar preparaat met unesterfied testosteron in een water basis. Onder atleten, testosteron schorsing heeft een reputatie van een uiterst krachtige injecteerbare, vaak gerangschikt hoogst onder de testosterones. Zeer snel handelen, zal testosteron schorsing verhoogde testosteronspiegel te houden voor slechts 2-3 dagen. Atleten zullen meestal injecteren ‘schorsing’ dagelijks, in een dosering van 50-100 mg. Hoewel deze drug vereist frequente injecties, zal het passeren van een naald zo fijn als een 27 gague insuline. Dit stelt gebruikers in staat om kleinere spieren raken zoals voorschouders voor injecties. Hoewel dit geneesmiddel is zeer effectief voor het opbouwen van spiermassa, de bijwerkingen zijn ook zeer extreme. De testosteron in deze verbinding zal zeer snel om te zetten in oestrogeen, en heeft een reputatie van de ergste testosteron te gebruiken wanneer willen water bloat te voorkomen. Gynocomastia is ook zeer snel gezien met dit geneesmiddel, en vaak kan niet worden gebruikt zonder een anti-oestrogeen. Bloeddruk en nieren functies moeten ook worden gekeken tijdens intensief gebruik.

Steroïde-profiel in Nederland

Schorsing is niet een veel voorkomende drug buiten de VS en Canada, dat met het verdwijnen “echte” Amerikaanse versies, de beschikbaarheid is zeer schaars geworden. Er zijn op dit moment veel vervalsingen worden verspreid, met echte producten slechts zelden gezien. Aangezien dit een op water gebaseerde injecteerbare, zou ik zeer op hun hoede van het gebruik van een vervalsing te zijn. Het is meer waarschijnlijk bacteriën zou een probleem met water gebaseerde producten en als de nep niet is gemaakt om laboratorium normen (de meeste zijn niet) uw gezondheid zou kunnen zijn in gevaar.

Usage: gemiddelde dosis is 50-100 mg per dag.
Effectieve dosis: 50-100 mg per dag.

X