Bold-Max

Bold-Max

63.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10ml vial (300mg/ml)

Stof

Boldenone undecylenate (Equipose)

Koop Bold-Max online in Nederland

Equipoise was eigenlijk gemaakt tijdens een poging om een product dat zou zijn een langwerkende injecteerbare d-bol (methandrostenolone) te maken. Wat is eigenlijk gemaakt was een product dat in de echte wereld werkt niets zoals D-bol, ondanks zijn gelijkenis om het chemisch. Een eenvoudige manier om te denken van Equipoise, chemisch tenminste, is gewoon zoals Dianabol, zonder de 17-alpha-methyl-groep (dat is de zaak, die D-bol staat zijn om mondeling en niet worden ingenomen maakt worden vernietigd door de lever). Echter, na had de eerste hand ervaring met zowel Equipoise evenals een D-Bol, kan ik u zeggen dat de resultaten van elk zijn enorm verschillend.

Bestel Bold-Max online in Nederland

Om Equipoise te maken, werd er een dubbele binding is toegevoegd tussen koolstofatomen 1 en 2 van de Steran Kern van testosteron. Wat betekent dit? Nou, allereerst, omdat Equipoise werd gemaakt door een eenvoudige wijziging in het testosteron molecuul, kon je terecht vermoeden dat het deelt veel overeenkomsten met het. Equipoise is net zo anabool als testosteron (zoals je kunt zien door zijn anabole cijfer boven), maar slechts half zo androgeen. Die ratings kan heel bedriegt echter, want ik ken niemand die zou beweren dat u zo veel gewicht op Equipoise kan krijgen als je kunt krijgen op een gelijke hoeveelheid testosteron kennen (ook al kracht winsten van de twee verbindingen zijn zeer vergelijkbaar) .

Bold-Max te koop in Nederland

Het is niet heel gebruikelijk om Equipoise te vergelijken met testosteron; echter een veel voorkomende vergelijking tussen Equipoise en Deca. Ik vermoed dat dit komt omdat toen Dan Duchaine deze verbinding om de steroïde geïntroduceerd met behulp van de gemeenschap, een directe vergelijking met Deca maakte hij, speculeren dat het op dezelfde manier zou handelen om Deca maar als een veel sterkere versie van het. Equipoise eigenlijk niet te handelen net als deca helemaal; Deca is eigenlijk een progestageen en een 19-nor afgeleid steroïde terwijl Equipoise is meer verwant aan testosteron (het zijn slechts een dubbele binding verschilt huur). Duchaine later ontbonden zijn oorspronkelijke verklaring over Equipoise en zei dat het teleurstellend als een massa bouwer was in vergelijking met deca, maar een veel beter middel dan voor zowel kracht winsten en vasculariteit. Helaas is de mythe die actie Equipoises is vergelijkbaar met Deca heeft voortgeduurd voor bijna 2 decennia nadat hij zijn mening herzien; dit is het meest zichtbaar op internet message boards vandaag, waar veel zal adviseren tegen het opnemen van beiden in een cyclus, omdat “ze handelen op dezelfde manier.”

Steroïde-profiel in Nederland

De 1-2 dubbele binding dat Equipoise is verantwoordelijk voor veel van de kenmerken ervan. Allereerst fungeert om aromatisatie trage (omzetting in oestrogeen). De beste schatting is dat het doet dat op ongeveer de helft van het tarief van testosteron (1). Dit is het beste nummer Ive gevonden in studies. Atleten zelden bericht oestrogene bijwerkingen van Equipoise, zelfs als de dosering tot gram per week. Bijwerkingen veroorzaakt door oestrogeen omvatten vette huid, acne, en gynocomastia, en zoals ik al zei, deze zijn meestal niet gevonden van Equipoise. Virilisatie (ontwikkeling van mannelijke geslachtskenmerken bij vrouwen) is bijna nooit gezien met deze verbinding, als redelijke doses worden gebruikt door vrouwelijke atleten. Dit is één van de weinige injecteerbare verbindingen die met succes te kunnen worden gebruikt door vrouwelijke atleten en bodybuilders, en is niet vaak vervalst.

X