Boldeprime

Boldeprime

59.00 InStock
Fabrikant

Eminence Labs

Pakket

10 ampullen (200mg/ml)

Stof

Boldenone undecylenate (Equipose)

Koop Boldeprime online in Nederland

Boldeprime maakt je bloedvaten en geeft je kracht. U zult leunen en u krijgt een boost uw cardio. Bodybuilders gebruiken het aan het eind met Verharders
BOLDEPRIME is een steroïde verbinding die gebruikers kunnen geven langzame, maar gestage toename tijdens een cyclus. Het is ook relatief veilig met zeer weinig meldingen van bijwerkingen van testosteron omzetting in oestrogeen. Voor bodybuilders moet worden gebruikt met bepaalde testosteron BOLDEPRIME seksuele disfunctie veroorzaken. Steroïde langdurige ester betekent dat het moet worden gebruikt voor minimaal 12 weken durende cyclus. Het wordt vaak vergeleken met nandrolon, maar Boldenon ontbreekt progesteron receptor interactie en de bijbehorende bijwerkingen.

Boldeprime te koop in Nederland

Om een stabiele bloedspiegels, steroïde moeten ten minste eenmaal per week geïnjecteerd. BOLDEPRIME is geen snelle massa bouwer, maar zal een langzame maar gestage winst van kracht en kwaliteit spiermassa. De positieve effecten van deze drug worden gezien wanneer het wordt gebruikt voor langere cycli, gewoonlijk van ten minste 10 weken lang. De spier is opgedaan moet niet de goede bulk gezien met androgenen, maar in plaats daarvan een zeer gedefinieerd en solide look.
Hoe het geneesmiddel ging van paarden mens is niet echt bekend. Maar het feit is dat Boldenone heeft wel krachtige anabole activiteit en lage androgene activiteit en is nuttig voor het bouwen van body mass. Boldenone kan ook leiden tot een significante retentie van water en natrium bij hoge doses. Net als alle anabole steroiden het verhoogt stikstofbalans en eiwitsynthese. Het geneesmiddel is ook bekend dat de nieren stimuleert en kan EPO-die dan stimuleert de aanmaak van rode bloedcellen in het beenmerg los.

Bestel Boldeprime online in Nederland

Dit leidt tot een verhoogde zuurstof draagkracht.
Steroïde maakt je bloedvaten en geeft je kracht. U zult leunen en u krijgt een boost uw cardio. Bodybuilders gebruiken het aan het eind met Verharders
BOLDEPRIME is een steroïde verbinding die gebruikers kunnen geven langzame, maar gestage toename tijdens een cyclus. Het is ook relatief veilig met zeer weinig meldingen van bijwerkingen van testosteron omzetting in oestrogeen. Voor bodybuilders moet worden gebruikt met bepaalde testosteron BOLDEPRIME seksuele disfunctie veroorzaken. BOLDEPRIME langdurige ester betekent dat het moet worden gebruikt voor minimaal 12 weken durende cyclus. Het wordt vaak vergeleken met nandrolon, maar Boldenon ontbreekt progesteron receptor interactie en de bijbehorende bijwerkingen.
Om een stabiele bloedspiegels, BOLDEPRIME moeten ten minste eenmaal per week geïnjecteerd. Steroïde is geen snelle massa bouwer, maar zal een langzame maar gestage winst van kracht en kwaliteit spiermassa. De positieve effecten van deze drug worden gezien wanneer het wordt gebruikt voor langere cycli, gewoonlijk van ten minste 10 weken lang. De spier is opgedaan moet niet de goede bulk gezien met androgenen, maar in plaats daarvan een zeer gedefinieerd en solide look.

Steroïde-profiel in Nederland

BOLDEPRIME werd oorspronkelijk ontwikkeld voor diergeneeskundig gebruik. Het zal zowel de eiwitsynthese en de eetlust die helpt als je probeert om meer te eten om spiermassa op te bouwen te verhogen. Het is populair bij atleten en heeft in het nieuws voor boksen, MMA, honkbal, rugby, voetbal en natuurlijk paardenrennen geweest.
BOLDEPRIME for Women
Vrouwen in feite vind deze drug heel comfortabel, virilization symptomen meestal ongezien genomen wanneer bij lage doses.
Dosering en administratie
Mannen 400-600 mg week
Vrouwen 50-150mg week

X