Cut Mix 150

Cut Mix 150

58.00 InStock
Fabrikant

Dragon Pharma

Pakket

10 ampullen (150 mg/ml)

Stof

Sustanon 250 (Testosteron mix)

Koop Cut Mix 150 online in Nederland

Cut Mix 150 is een injecteerbaar anabole dat Testosteronpropionaat, Trenbolonacetaat en Drostanolone propionaat bevat. Deze combinatie biedt bodybuilders kracht en spiermassa en is zeer effectief bij gebruik tijdens vulstoffen en snijden cycli. Snijd Mix 150 is een zeer potente androgeen met een sterke anabole activiteit. De drug heeft een anti-katabole eigenschappen, die voorkomen dat de massa tijdens harde diëten, en het is van essentieel belang bij het verkrijgen van de spier hardheid en definitie.

Bestel Cut Mix 150 online in Nederland

Cut Mix 150 van Dragon Pharma heeft een sterke androgene werking en bieden goede resultaten in het verhogen van de hardheid en de doorbloeding van de spiermassa. Snijd Mix 150 is zeer effectief in combinatie met Winstrol of Anavar en biedt bulking effecten van de toevoeging van verbindingen zoals Dianabol en testosteron. Gemiddelde dosering voor mannen is 1-2 ml per dag gedurende 6-8 weken.

Testosteron is het natuurlijke hormoon dat mannen meer kracht en spieren massa hebben dan vrouwen geven. In dezelfde tijd Testosteron is het hormoon dat de haaruitval, prostaatvergroting en vette huid veroorzaken. Maar je moet het risico te nemen als je wilt om je spieren te verhogen. De propionaat ester Testodex propionaat van Cut Mix 150maakt het snelwerkend geneesmiddel dat magere winst zal produceren, maar met minder water vasthouden dan de Enanthate of Cypionate ester.

De tweede steroid van Cut Mix 150 is Trenbolonacetaat een acetaat ester. Trenbolone beschikken over zeer krachtige anabole effecten, bijna 3 keer meer anabole dan testosteron. Het grote ding over Trenbolone is dat het niet om te zetten in dus oestrogeen maken van een grote geripte look.

En tot slot de derde steroïde van Cut Mix 150 is Masteron 100. Dit steroïde is zeer androgene, en wordt gebruikt door bodybuilders en atleten in de pre-contest periode voor het krijgen van een gescheurde look voor spieren. Deze verbinding is ook een goede keuze voor het verbeteren van kracht en agressie. Door mengen van deze drie anabole / androgene steroïden, Dragon Pharma produceerde een van de meest krachtige verbinding die gebruikers goede resultaten geeft.
Veel gebruikers zullen Winstrol Tabs toevoegen aan de cyclus voor meer uitgesproken resultaten.

Gemiddelde dosis mannen: 1-2 ml / dag (6-8 weken)

Cut Mix 150 te koop in Nederland

Het gebruik van Cut Mix door vrouwen wordt niet aanbevolen of toegestaan in zeer kleine dosering te wijten aan de mannelijkheid effecten. Algemene bijwerkingen: acne op verschillende lichaamsdelen sites, misselijkheid, vette huid, haaruitval, verhoogd agressief gedrag, slapeloosheid en problemen met betrekking tot patroon mannelijke kaalheid.

X