Cypionat 250

Cypionat 250

47.00 InStock
Fabrikant

Dragon Pharma

Pakket

10ml flesje (250 mg/ml)

Stof

Testosteron cypionate

Koop Cypionat 250 online in Nederland

Cypionat 250 wordt gemaakt door Dragon Pharma, Europa. Dit geneesmiddel bevat 250 mg hormoon testosteron Cypionate per ml. Testosteron Cypionate is een wit of roomwit kristallijn poeder, geurloos of bijna zo en stabiel in de lucht. Het is onoplosbaar in water, oplosbaar in alcohol, chloroform, dioxaan, ether en oplosbaar in plantaardige oliën.
Testosteron is het voornaamste mannelijke geslachtshormoon en is grotendeels verantwoordelijk voor enkele van de fysieke en psychologische ontwikkeling van mensen. Cypionat 250 bevordert zin in seks, evenals zowel de spier winnen en vet verlies. Testosteron Cypionate is gewoon testosteron, die 17beta-estrification heeft ondergaan, om te zorgen voor een gelijkmatige afgifte in de loop van ongeveer een week. Naast dit verschil (de ester), zal deze vorm van testosteron doen wat alle anderen doen.

Bestel Cypionat 250 online in Nederland

Testosteron Cypionate is zeer gelijkaardig aan tesosterone enanthate. Hoewel de helft woont en actief leven periodes verschillend zijn, zijn ze vergelijkbaar. Injecties zijn normaal gesproken minder vaak voor cypionate. Cypionat 250 is de koning van alle massa bouwers en voor dit doel is ook vrij kosteneffectief. Het werkt goed, hetzij alleen of gestapeld tot een grote bulk cyclus te creëren. Het heeft een hoog risico op bijwerkingen als gevolg van de conversie naar DHT en heeft het potentieel om oestrogeen vorm, waardoor gynaecomastie. Deze kenmerken ook leiden tot het aan zulke uitstekende massa gebouw neigingen hebben. Door enkele andere bijwerkingen, zoals het vasthouden van water, zal het misschien niet de beste alleen gebruikt worden voor magere massa winsten, maar met bulking komt de toevoeging van een veel spier alsmede enkele winst in vet en water gewicht. Dit is typisch en een natuurlijk onderdeel van de verbeterde bodybuilder bulking regiment.

Steroïde-profiel in Nederland

Cypionat 250 is een lang werkende, alleenstaande testosteron ester product. Het heeft een lengte van 8 koolstofatomen, en wordt meestal opgeslagen in het vetweefsel bij injectie intramusculair. Het wordt langzaam en gelijkmatig vrijgegeven in het lichaam na het wordt geïnjecteerd. De bloedspiegels van cypionate piek 24-48 uur na injectie en vervolgens dalen langzaam. De bloedspiegels bereiken een steady punt 12 dagen na de eerste injectie en blijven er voor meer dan drie weken. Cypionaat wordt gewoonlijk geïnjecteerd eenmaal per week, die de laagste dosis hoger dan de helft van de piek dosis op een gegeven moment maakt. Elke testosteron, als de koning van massa bouwers, zijn de kosten effectieve producten en belangrijk voor elke steroïde stack. alleen wordt gebruikt, kan de gebruiker verwachten dat een aantal aanzienlijke winsten zien. De langwerkende aard van cypionate kan de gebruiker minder vaak injecteren met behoud van stabiele bloedspiegels.

Cypionat 250 te koop in Nederland

Cypionat 250 is een goede keuze voor de eerste keer steroïde gebruiker. Een eenvoudige cyclus, bestaande uit 500 mg cypionate per week gedurende 10 weken, met toebehoren bij de hand en de standaard post cyclus therapie maakt een goede eerste cyclus en kunnen een aantal uitstekende winst in spiermassa te creëren. Samen met deze meerwaarden zullen komen sommige winsten in vet als water rentention, maar dat is een standaard onderdeel van bulking up en mag worden verwacht. Enanthate of Cypionate ook gewoonlijk de voorkeur boven sustanon voor een eerste cyclus, als gevolg van het onvermogen om stabiele bloedspiegels van Sustanon handhaven, terwijl tegelijkertijd het minimaliseren injectie frequentie. Voor een maximale efficiëntie, worden elke dag of elke andere dag injecties van sustanon normaal toegediend. Dit is onnodig tijdens het gebruik van cypionate vanwege de extreme lengte van de actie.

HOE WERKT HET?

Doseringen van 200-100 mg per week komen vaak gebruikt Cypionat 250, met uitstekende resultaten gevonden halverwege op ongeveer 500 mg of minder voor de eerste keer gebruiker en tussen 500-1000 mg per week voor de meer gevorderde sporter. Testosteron stapels goed met alles en is ook geweldig als alleen wordt gebruikt. Wanneer gestapeld met een andere anabole steroïden, kan onderscheiden androgene effecten worden gezien. Gebruik Cypionat 250 zal regeneratievermogen, alsmede opleiding agressiviteit die resulteert in een aanzienlijke stijging van de algehele sterkte in de loop van de cyclus te verbeteren.

X