Cypoprime

Cypoprime

37.00 InStock
Fabrikant

Eminence Labs

Pakket

10 ampullen (250mg/ml)

Stof

Testosteron cypionate

Koop Cypoprime online in Nederland

Testosteron Cypionate is een op olie gebaseerde en langwerkende syntetic versie van de natuurlijke hormoon testosteron. Door zijn langwerkende effecten is juist voor minder frequent injectieschema dan andere testosterones zoals testosteron propianate; eigenlijk hebben, in het algemeen het gebruik testosteroncypionaat tweemaal per week verschaft een stabiel niveau van het hormoon. Het heeft ook een reputatie voor het bedenken van opvallende winst in zowel de spiermassa en kracht.

Steroïde-profiel in Nederland

Testosteron wordt beschouwd als de basis voor steroïde vooral cycli. Het heeft zowel androgene en anabole effecten op het lichaam; het is echter de meest populaire steroïden te winnen spiermassa en sterkte. Bovendien verhoogt testosteroncypionaat rode bloedcellen en de hoeveelheid rode bloedcellen die het lichaam te verduren door meer zuurstof in het bloed bepaalt.

Cypoprime te koop in Nederland

Aan de andere kant Testosteron Cypionate heeft potentieel nadelige effecten op het lichaam als andere testosteron heeft. Deze zijn in veel opzichten gemakkelijk te controleren. Het kan worden gezegd dat de meest voorkomende bijwerkingen zijn gebaseerd op de toename van oestrogeen niveau. Om de oestrogeen gebaseerde bijwerkingen te minimaliseren is het raadzaam om een anti-oestrogeen bovendien gebruiken (bijvoorbeeld tamoxifen, Proviron, Anastrozol). Naast gebaseerde effecten oestrogeen, Testosteron Cypionate heeft DHT (dihydrotestosteron) gerelateerde effecten, zoals haaruitval, verminderde het aantal zaadcellen, acne.

Bijwerkingen

Als een zeer goed verdragen hormoon voor de meeste mannen, de bijwerkingen van testosteron Cypionate zijn in veel opzichten gemakkelijk te controleren. Als het gaat om dergelijke bijwerkingen, in gedachten houden dat ze een groot deel vallen in het rijk van de mogelijke en zijn in geen geval gegarandeerd. Toch zal de totale dosering, genetische aanleg en uw algemene toestand van de gezondheid een rol spelen. Wat betreft de bijwerkingen zich, testosteroncypionaat net als alle testosteron verbindingen kent een hoge mate van aromatase-activiteit; aromatisatie verwijzend naar de omzetting van testosteron in oestrogeen. Zoals oestrogeen niveaus stijgen, kan dit leiden tot gynaecomastie (mannelijke borstvergroting) en overtollige water retentie. Deze overmaat water vasthouden zelfs een negatieve invloed op de bloeddruk. In Om dergelijke effecten, vooral gynaecomastie, velen tot Selective Estrogen Receptor Modulators (SERM) zoals tamoxifen citraat (Nolvadex) en meer serieuze bescherming aromataseremmers (AI) zoals Anastrozole (Arimidex) bestrijden. Zonder twijfel, AI’s zijn het meest effectief; Ze kunnen echter ook blijken te zijn problematisch als het gaat om cholesterol en voorzichtigheid is geboden. Naast deze effecten, kan testosteroncypionaat dihydrotestosteron bevorderen (DHT) gerelateerde bijwerkingen zoals acne, haaruitval en prostaat uitbreiding; echter, moet het vanzelfsprekend zijn DHT steroïden zullen de belangrijkste boosdoeners. Involgorde om bescherming te bieden, kan een 5-alpha-reductase zoals finasteride nuttig omdat het een suppressor androgeen en androgeen DHT het probleem veroorzaakt. Opgemerkt dient te worden; haaruitval is alleen mogelijk bij mannen aanleg voor mannelijke kaalheid.

X