Deca 300

Deca 300

62.00 InStock
Fabrikant

Dragon Pharma

Pakket

10 ampullen (300mg/ml)

Stof

Nandrolone decanoaat (Deca)

Koop Deca 300 online in Nederland

Deca 300, injecteerbare anabole steroïde dat nandrolon decanoaat, die van nature hormoon in het menselijk lichaam bevat. Het heeft lang anabole activiteit en een lage androgene werking. De drug is een van de meest populair onder bodybuilders en atleten en decanol bevordert de grote omvang spieren en de algehele sterkte. Deca werkt ook in de vetverbranding; het helpen met gewrichtspijn en verbetering van het immuunsysteem. De halfwaardetijd van Deca  bedraagt ongeveer 15 dagen.

De decanoaat ester maakt de afgifte van hormonen proces zeer traag. De meeste bodybuilders vaak merken dat een routine van 2 keer per week van het injecteren van Deca Durabolin is meer dan genoeg voor het handhaven van de bloedspiegels deca anabolen echt stabiel. Dit hormoon is een slechte optie voor geteste bodybuilders en atleten, omdat deze anabole steroïden blijven een lange periode in het bloed.

Atleten en bodybuilders die denken over het gebruik van nandrolon , maar wil graag het uit het systeem te krijgen sneller, dan is het een betere keuze om te gebruiken zou zijn nandrolon Phenylpropionate (Durabolin ). Meestal genaamd Deca, Deca 300 is erg populair tussen sporters en bodybuilders in onze dagen.
Deca Durabolin is een sterke anabole steroïde, maar met een lage androgene effecten. Produceren aromatisering Pas bij hoge en overmatige doseringen.
Een deel van de gebruikers melding van een hoge mate van progesteron deposito’s, dit ding als een van de belangrijkste bijwerkingen deca’s. Als u dergelijke problemen ondervindt, dan u kunt toevoegen aan je cyclus sommige Cabaser.

Net als bij Equipoise , Deca 300 kan worden gebruikt in zowel “bulk” en “snijden” cycli, met goede resultaten.
De meeste van bodybuilders liever stapelen in hun bulk cyclus, met verschillende esters van testosteron. Stapelen Deca Durabolin met Winstrol is zeer te verwelkomd door veel atleten. Winstrol is zeer effectief in stoping de progesteron deposito’s, en Deca 300 smeert de gewrichten tijdens het gebruik van Winstrol, dus dat is de belangrijkste reden waarom veel bodybuilders hou stapelen Deca met Winstrol.

Androgene bijwerkingen meestal niet optreden tijdens het gebruik van Deca als de doses op een aanbevolen bereik worden gehandhaafd. Sommige bodybuilders die op een alleen was Deca 300 cyclus rapporteerde een merkbare afname van libido, dus het wordt ten decanol zeerste aanbevolen om een beetje dosis van sommige testosteron, of een Proviron (Mesterolone) gebruiken deca anabolen om te voorkomen dat dergelijke bijwerkingen.

Vrouwelijke bodybuilders houden van het gebruik van Deca Durabolin , omdat het geen masculizing bijwerkingen produceren, en als gevolg van het milde karakter.

Gemiddelde dosis voor mannen: 400-600 mg per week (8 – 12 weken)
gemiddelde dosis voor vrouwen: 50 – 100 mg per week

Bestel Deca  online in Nederland

Deca 300 bevordert bulk spiergroei; Het bevordert het eiwit biosynthese en beïnvloedt het vasthouden van water. Deca is eenvoudig op de lever en oorzaken van de spiercellen om meer stikstof opslaan om een positieve stikstofbalans bereiken. Deca  van Dragon Pharma werkt erg goed voor spier opbouw wanneer gestapeld met Dianabol, Sustanon en Testoviron Depot. Gemiddelde Dosering: mannen 200-600 mg per week, vrouwen – 50-100 mg.

Deca 300 te koop in Nederland

Om de hoogste efficiëntie Deca  moet gedurende lange tijd te bereiken, moet een cyclus voor ten minste 12 weken. Hoofdzijde effecten: acne, hoge libido, hoge bloeddruk, bloedstolling, nasale bloeden, alsook verhoogde productie van de talgklier en acne, hoofdpijn en decanol seksuele overstimulatie, alsmede de mogelijkheid van leverschade indien niet gebruikt in gewone doseringen.

X