Decabol

Decabol

58.00 InStock
Fabrikant

British Dragon

Pakket

10ml flesje (250 mg/ml)

Stof

Nandrolone decanoaat (Deca)

Decabol 250 (ook verkocht onder de handelsmerken Deca Durabolin en Retabolil, chemische naam – 19-nortestosterone) – anabole steroïden, die in het bloed van ieder mens als natuurlijk bestanddeel in kleine bedragen. Nandrolon is het meest verkocht in de vorm van gevormde decanoaat , dan in de vorm fenylpropionaat .

Kenmerken van de drug in Nederland

Structureel nandrolon verschilt van testosteron bij gebrek aan koolstof positie 19 (vandaar de naam 19-nortestosterone), en dit maakt het vergelijkbaar met progestinen.Door zijn progestageen natuur, nandrolon vertoont aanzienlijk minder androgene activiteit in vergelijking met testosteron, maar de interactie met de progesteron receptor leidt tot een aantal bijwerkingen.

Een ander verschil is dat de testosteron in het lichaam geleidelijk omgezet door het enzym 5-alpha reductase potente androgeen – dihydrotestosteron, dat verantwoordelijk is voor het merendeel van de ontwikkeling van bijwerkingen. Nandrolon daarentegen wordt 5-alfa-reductase in een zeer zwak androgeen – dihydronandrolone heeft nagenoeg geen effect op het lichaam en geen bijwerkingen veroorzaken. Dit kan echter een reden voor de afname libido gedurende de cyclus (door vallende bloed androgeen) zijn.

Als gevolg van de lage androgene activiteit, bijwerkingen zoals acne, alopecia, haargroei nauwelijks voorkomen. Toch kunnen zij, net als in het gebruik van steroïden, maar in het geval van nandrolon het gebeurt alleen bij het overschrijden van de aanbevolen doseringen van een paar keer.

Onder het begin en het einde van de cyclus gebruik maken van de eerste en de laatste injectie van nandrolon. Nandrolon cyclus duurt meestal 8-10 weken. Nandrolon injecties worden gemaakt 1 keer per week. Gezien de werkende periode – 15 dagen, is er geen noodzaak om te doen 2 nandrolon injecties per week. Nandrolon aanbevolen dosis is 400 mg per week. Het maximum van 600 mg per week, maar naarmate de dosering verhoogt het risico op bijwerkingen. Je kunt goede resultaten krijgen als je 2 cycli met onderbrekingen in redelijke doses, in plaats van een grote dosis. Niet de cyclus langer dan 8 weken zonder enige drugs. Op lange cyclus moet je humaan choriongonadotrofine gebruiken (effectief 4-5 weken van de cyclus, gonadotropine injecties worden 2 keer per week uitgevoerd voor 500 IU).

Nadat de cyclus (indien niet van toepassing) gonadotropine wordt beheerd door standaardprocedure PCT. Om de activiteit van progesteron het noodzakelijk om onder meer is weg te nemen Bromocriptine (Parlodel Tabs) , maar ook, omdat de tweede en eindigt in 2-3 weken na de laatste injectie van nandrolon. Accepteert 1,25 mg tweemaal daags. In plaats van Bromocriptine is te verkiezen boven een meer moderne drug gebruiken – Cabergoline op 0,25 mg elke vierde dag door de cyclus heen, en na 2-3 weken. Bovendien, voor het herstel van de hypothalamus-hypofyse-testes-as, atleten moet nemen Clomid (clomifeencitraat) vanaf het begin van de laatste week van de cyclus en eindigt 2-4 weken na, bij 50-100 mg met geleidelijke terugtrekking . Nolvadex (tamoxifen citraat) wordt niet aangeraden omdat de gevoeligheid vergroot en breidt de populatie van progesteron receptoren.

U kunt onder andere Winstrol bij de tweede en de laatste week voor de onderdrukking van prolactine en het verminderen van progestageen activiteit. In plaats van gonadotropine, testosteron boosters kan worden gebruikt, maar dit is minder efficiënt.Voor een maximaal effect, neem een complex van sportvoeding voor spiermassa set en volg een dieet voor een set van spiermassa. Decabol cyclus moet met een specialist te worden overeengekomen. Gecombineerd Nandrolon cycli : Opgemerkt moet worden dat de solo nandrolon cyclus heeft vele nadelen, zoals het verlies van libido, trage activiteit, de onderdrukking van de natuurlijke testosteron, enz. Deze nadelen kunnen worden opgeheven indien u in de cyclus androgene drugs toe te voegen. Nandrolon goed gestapeld met de volgende geneesmiddelen: Winstrol – goed gestapeld met dit geneesmiddel, evenals anti-progesteron-activiteit (voorkomt de ontwikkeling van Deca-Dick , verhoogt libido, vermindert het risico van gynecomastie, etc.). Testosteron – voor de massa van de set. Meestal gebruikt 200-400 mg van nandrolon 1 keer per week en250 mg 1 keer per week van testosteron. Sustanon – voor een set van massa’s, met 200-400 mg van nandrolon 1 keer per week en 250 mg 1 keer per week van Sustanon .Methandrostenolone – voor een set van massa’s, met 200-400 mg van nandrolon 1 keer per week en 10-20 mg van methandrostenolone elke dag.

 

Bijwerkingen in Nederland

Mogelijke bijwerkingen : Verhoogde of verlaagde libido. Men – fallische uitbreiding, verhoogde frequentie van erecties, remming van testiculaire functie testikelatrofie, oligospermia, impotentie, chronische priapisme, epididymitis, blaas prikkelbaarheid.Vrouwen – clitorale uitbreiding, onregelmatige menstruatie.

Decabol 250 handelsnamen: Zebol, Durabolin, Synobol, Decabolic, Axidrol, Decaver, Nandrobolin, Pylodec, Growdeca, Cheribol, Nandronit D, Myobolin, Decatrex, Decaplex, Nandrodex, Durobolic, SPE, Newdec, nandrolon, nandrolon, Grodec, dek, Decabol, Nandroxyl, Therabol, Gemdec, Deca-Durabolin, Nitrobol, Duraxyl Decos, Durabol, Deca-Duralin.

X