Decaprime

Decaprime

46.00 InStock
Fabrikant

Eminence Labs

Pakket

10 ampullen (200mg/ml)

Stof

Nandrolone decanoaat (Deca)

Koop Decaprime online in Nederland

DECAPRIME houdt vocht in uw gezamenlijke om genezing te bevorderen en vult uw spieren zo lang als uw test te nemen met het. Je moet een goede sterkte winsten die geleidelijk genoeg dat je ze en terwijl je op je bent nooit pijnlijk zijn.

DECAPRIME zal altijd een top nietje in de bodybuilding wereld. Deca Durabolin heeft zijn weg naar de top van de steroïde lijst nadat het werd geïntroduceerd door het farmaceutische bedrijf Organon. Waarom zou het niet? Niet alleen atleten kiezen voor deze steroïden vanwege de DECAPRIME profiel van zowel ballaststoffen en snijden effecten, maar ook omdat het een all-around steroïde die kunnen worden gestapeld met bijna alles.

Wanneer we praten over de DECAPRIME profiel van zijn androgeniciteit, zult u versteld staan van het vinden van dat het ironisch zwak androgene maar sterk anabole. DECAPRIME een testosteronderivaat maar het is slechts een zwak androgeen vanwege enige structurele verschil. Toch DECAPRIME heeft verbazingwekkende anabole eigenschappen en kan de eiwitsynthese zeer effectief stimuleren.

Deca, ook wel bekend als Deca Durabolin of nandrolon decanoaat, is misschien wel de op één na meest bekende injecteerbare anabole steroïde testosteron na. Het lijkt erop dat bijna elke steroïde beginnende als velen die ervaring hebben met steroïden cycli zijn van mening dat voor de beste resultaten die ze kan nodig zijn om Deca bevatten. Echter, in feite deze verbinding heeft geen speciale anabole eigenschappen: andere injecteerbare steroïden kan alles voor spiergroei dat Deca kan doen.

Decaprime te koop in Nederland

De ongewone eigenschappen van Deca Durabolin zijn te wijten aan de moedermaatschappij steroïde nandrolon, ook wel bekend als 19-nortestosteron. Een van de belangrijkste positieve eigenschappen van nandrolon is dat het relatief lage conversie naar oestrogeen in vergelijking met testosteron.

Steroïde-profiel in Nederland

In eerdere jaren, testosteron en nandrolon waren de enige farmaceutische injectables die zowel op grote schaal beschikbaar voor bodybuilders en zuinig waren. Oestrogeen controle had toen nog niet bestond. Om deze reden Deca lage aromatiserende eigenschappen waren toen heel nuttig. Deca won dan ook een grote populariteit.

X