Decaver amp

Decaver amp

62.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

10 ampullen (250 mg/ml)

Stof

Nandrolone decanoaat (Deca)

Koop Decaver amp online in Nederland

Decaver amp (nandrolon Decanoate) ester maakt afgifte van hormonen uit injectie zicht zeer traag. Bodybuilders vaak vinden dat een injectieschema tweemaal per week is ruim voldoende overeenstemming stabiele bloedspiegels. Dit steroïde een slechte keuze voor atleten getest door hoe lang het hangen in het systeem. Wie op zoek is naar nandrolon gebruiken en hebben het uit het systeem sneller zal in het algemeen kiezen voor een product als Decabol (nandrolon Decanoate). Decabol is een van de meest populaire steroïden gebruikt onder bodybuilders vandaag. DECAVER (nandrolon Decanoate) is een lage androgene steroïden met een hoge anabole werking.

Bestel Decaver amp online in Nederland

Het zal aromatiseert in hoge doseringen, maar niet tegen het tarief van testosteron. Progesteron opbouw is een neveneffect dat sommige hebben moeite met. Gebruikers gevoelig voor deze problemen kunnen kiezen om Cabaser of Dostinex om hun cyclus toe te voegen.

Deze steroïden kan worden gebruikt voor het snijden of voor bulk. Bodybuilders stack het vaak met Testosteron voor een van de meest voorkomende en effectieve bulk cycli. De DECAVER (nandrolon Decanoate) / winstrol stack is ook erg populair. Er wordt aangenomen dat Winstrol helpt blokkeren de progesteron opbouw, terwijl de DECAVER (nandrolon Decanoate) heIps de gezamenlijke problemen die sommige lijden terwijl op Winstrol. De gezamenlijke opluchting en genezing die DECAVER (nandrolon Decanoate) biedt, is een van de belangrijkste redenen waarom het is een zeer populaire steroïde met Bodybuilders geworden.

Decaver amp te koop in Nederland

Androgeen bijwerkingen zijn meestal niet een probleem met DECAVER (nandrolon Decanoate), zolang doses binnen redelijk bereik worden gehouden. Bodybuilders gebruik van deze stof op zich soms melding van een verlies van libido, daarom is het aanbevolen dat een run op zijn minst een kleine dosis van testosteron, of zelfs een hoge androgeen zoals Proviron om te helpen dit probleem te voorkomen.

Vrouwen bodybuilders zijn ook dol op deze stof, waar het milde androgene karakter maakt het een veilige steroïde voor hen te gebruiken zonder angst voor masculizing bijwerkingen.

Steroïde-profiel in Nederland

DECAVER (nandrolon Decanoate) wordt uitgeschakeld vermogen iemands lichaam in staat om te maken het is op de natuurlijke testosteron, dus een goede PCT programma wordt aanbevolen na een cyclus van deze stof. Mannelijke bodybuilders vaak DECAVER (nandrolon decanoaat) in doses van 400-600mgs per week gedurende 8-12 weken, terwijl vrouwen vinden een doseringsgebied 50-100mgs wekelijkse voldoende voor het zien van de gewenste resultaten.

X