Drostoprime

Drostoprime

63.00 InStock
Fabrikant

Eminence Labs

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Drostanolone propionaat (Masteron)

Koop Drostoprime online in Nederland

Drostanolone propionaat is een injecteerbaar anabole steroïden afgeleid van dihydrostestosterone (DHT). Hier is de DHT gemodificeerd met 2-methylgroep zijn anabole eigenschappen te verhogen, waardoor dit medicijn veel doeltreffender op spiergroei dan de niet-gemethyleerde DHT. Drostanolone propionaat werd opgericht in de jaren 1950. Een bedrijf genaamd Syntex ontwikkelde de verbinding, samen met alle andere bekende steroïden als Anadrol en Superdrol. Ongeveer tien jaar later masteron drostanolone werd voor het eerst geïntroduceerd als een recept medicatie. In de VS, de FDA goedgekeurd drostanolone voor gebruik bij postmenopauzale vrouwen voor de behandeling van inoperabele borstkanker. Uiteindelijk werden andere voorgeschreven medicijnen ontwikkeld die de dezelfde voorwaarden beter gediend dat deze drug oorspronkelijk werd goedgekeurd voor, en langzaam fabrikanten begonnen om vrijwillig te staken productie ervan. Nu dagen, deze drug is niet meer beschikbaar als een recept geneesmiddel en kunnen alleen worden gekocht op de zwarte markt, waar het nog steeds een populaire verbinding tussen de bodybuilding en prestatieverhogende gemeenschap.

Drostoprime te koop in Nederland

Masteron, zoals het vaak wordt genoemd, is een steroïde met matige anabole eigenschappen. Deze steroïde wordt meestal gebruikt door bodybuilders die zich voorbereiden op een optreden vanwege het feit dat de androgene aard ervan een harde gedefinieerd kijken naar de spieren geven. Gebruikers van masteron melden vaak toeneemt in kracht en gespierd uithoudingsvermogen. Het wordt ook gebruikt door atleten in snelheidsafhankelijke en gewicht gereguleerd sport, waar het een favoriet vanwege zijn vermogen om goede winst in spiermassa en kracht te produceren met zekere vermindering van lichaamsvet en minimale bijwerkingen. Drostanolone propionaat kan niet converteren naar oestrogeen, waardoor oestrogene bijwerkingen zoals water zwellen en gynaecomastie geen zorg moet kunnen rijden deze steroïde. Masteron wordt meestal gebruikt in snijden cycli wanneer wordt gestapeld met andere verharding, niet aromatiserende middelen zoals trenbolon en Winstrol. Deze types van de cycli worden meestal geen water gewicht en de massa opgedaan off van hen zal de kwaliteit keiharde spiermassa.

Bestel Drostoprime online in Nederland

Masteron kan androgene zijn en de gebruikelijke androgeen gerelateerde bijwerkingen zijn mogelijk vanaf het gebruik van deze stof. Androgene bijwerkingen kan omvatten dingen zoals olie huid, acne, en verhoogde lichaam en gezichtshaar. Net als alle andere anabole / androgene steroïden wanneer genomen in doseringen die spier groei kan bevorderen, kan masteron het lichaam de natuurlijke testosteron-functie en de productie te onderdrukken. Hierdoor dient een goede post cyclus therapie protocol worden gevolgd bij de beëindiging van een cyclus. De meeste gebruikers meestal kiezen om middelen zoals Clomid en HCG lopen om effectief te krijgen hun lichaam om de productie van testosteron uit de testes en hypofyse begin opnieuw.

Dosering:

300-600mg per week.

X