Enaprime

Enaprime

37.00 InStock
Fabrikant

Eminence Labs

Pakket

10 ampullen (250mg/ml)

Stof

Testosteron enanthate

Koop Enaprime online in Nederland

Testosteron enanthate is een langzaam werkend injecteerbare voorjaar van de androgeen testosteron.
Verzonden na diepe intramusculaire injectie wordt het geneesmiddel gepland om een aanhoudende afgifte van testosteron te geven in de bloedstroom gedurende 2-3 weken.
Zoals met alle testosteron injectables, is testosteron enanthaat zeer voorkeur door atleten voor zijn efficiëntie te adverteren sterke winst in spiermassa en kracht.

Hoe Geleverd:
Testosteron enanthate is breed besteedbaar in menselijke een (diergeneesmiddelen marktplaatsen. Opstellen en dosis veranderingen per land en per fabrikant, maar over het algemeen te betrekken eenenvijftig mg / ml, honderd mg / ml, tweehonderd mg / ml, of 250 mg / ml steroïde) oplosbaar in olie.

Enaprime te koop in Nederland

Structurele kenmerken:
Testosteron enanthate is een gemodificeerde vorm van testosteron.
De halfwaardetijd van testosteron enanthate ongeveer 8 dagen na injectie.
Side Effects (oestrogene):
Testosteron wordt onmiddellijk gearomatiseerde in het lichaam estradiol (oestrogeen). De aromatase (oestrogeen synthetase) enzym is aansprakelijk voor deze metabole proces van testosteron. Verhoogde oestrogeenspiegel kan bijwerkingen opgegeven verhoogde het vasthouden van water, het lichaam vet te krijgen, en gynaecomastie veroorzaken.
Een anti-oestrogeen zoals Clomid of tamoxifen citraat kan vertegenwoordigen moeten oestrogene bijwerkingen te voorkomen.

Steroïde-profiel in Nederland

Side Effects (androgene):
Testosteron is het basale mannelijke androgeen, aansprakelijk junior handhaving secundaire mannelijke geslachtskenmerken. Verhoogde rang van testosteron waarschijnlijk androgene bijwerkingen met betrekking tot de vette huid, acne en lichaam / gezicht haargroei te maken.
Side Effects (Levertoxiciteit):
Testosteron doet zijn hepatotoxische effecten; lever toxiciteit is onwaarschijnlijk.

X