EQ 300

EQ 300

50.00 InStock
Fabrikant

Dragon Pharma

Pakket

10 ampullen (300mg/ml)

Stof

Boldenone undecylenate (Equipose)

Koop EQ 300 online in Nederland

EQ 300 is een injecteerbaar anabole dat Boldenone Undecylenate (Equipoise) bevat. De drug is een afgeleide van testosteron en heeft een sterke anabole en matig androgene eigenschappen. Bodybuilders gebruiken EQ  tot langzame, maar gestage groei en de kwaliteit van de spiermassa te bereiken.

Bestel EQ 300 online in Nederland

Het heeft de eigenschap om te verblijven in het menselijk lichaam voor enkele maanden na het gebruik van drugs. EQ  van Dragon Pharma verhoogt stikstofretentie, eiwitsynthese, stimuleert de eetlust en het vrijkomen van erythropoietine in de nieren.
EQ 300 is bijzonder efficiënt snijden fasen dichtheid en hardheid van de spieren verbeteren. Boldenon Undeclynate steroïden zijn minder effectief massabouwende cycli, maar zijn veel effectiever in het verhogen van de sterkte. Het wordt aanbevolen om de EQ  te gebruiken in het snijden fasen met een niet-steroïde aromatizable zoals trenbolonacetaat, Halotestin of Winstrol.

EQ 300 te koop in Nederland

Aan het einde van elke cyclus, is een combinatie van HCG en Clomid / Nolvadex vereist. Gemiddelde Dosering: mannen 400-600 mg per week, vrouwen – 50-150 mg. De gebruikelijke duur van de cyclus met Equipose ongeveer 8-12 weken. Bijwerkingen: vette huid, acne, toegenomen agressie en haaruitval, slapeloosheid, rillingen, braken, diarree en hypertensie en typische virilization effecten voor vrouwelijke atleten.

EQ 300 Side Effects

Virilization effecten bij vrouwen zijn vrij mild, maar kunnen zijn: onregelmatige menstruatie, post-menopauzale bloeden, verhoogde seksuele drang, zwelling van de borsten, verdieping van de stem en de uitbreiding van de clitoris. Men kan leiden tot misselijkheid, leukopenie, symptomen die lijkt op een maagzweer, acne, vette huid, haaruitval, diarree, hypertensie, verlengde bloedstolling tijd, verhoging van het libido ervaren.

EQ 300 Contra-indicaties / Voorzorgsmaatregelen

Niet aanbevolen in geval van overgevoeligheid en allergische reactie op het geneesmiddel, bij patiënten met leverfunctiestoornissen, hypercalciëmie, patiënten met een voorgeschiedenis van myocardinfarct (kan veroorzaken hypercholesterolemie), hypofyse insufficiëntie, prostaatcarcinoom, bij geselecteerde patiënten met mammacarcinoom, goedaardige prostaathypertrofie en tijdens het nefrotisch fase van nefritis.

overdosering

Er zijn geen geregistreerde gevallen van overdosering.

X