fenilver

Fenilver

49.00 InStock
Fabrikant

Vermodje

Pakket

10 ml ampul (100 mg/ml)

Stof

Nandrolon phenylpropionate (NPP)

Fenilver koop online in Nederland

Fenilver is de minder bekende en minder populair phenylpropionate ester versie van nandrolon. Ten eerste is het belangrijk om het verschil tussen wat wij kennen als ‘deca’ en wat wij kennen als “NPP” begrijpen. Om het eenvoudig te zeggen het verschil eenvoudig de ester. NPP heeft de kortere ester terwijl deca durabolin versie van nandrolon heeft het langer ‘deca’ ester. Veel lifters hebben geen idee dat ze de verbinding ze houden zo veel te gebruiken in een kortere ester. Het enige nadeel zou het aantal injecties, zou de kortere ester hebben om de dag of elke 3 dagen het meest te injecteren, terwijl de lange ‘deca’ ester of twee keer per week kan worden geïnjecteerd. Maar de voordelen zijn er die zal ik bespreken als we verder gaan.

Bestel Fenilver online in Nederland

De belangrijkste reden nandrolon Phenylpropionate werd nooit zo populair als de deca ester is vanwege de beschikbaarheid en de geringe hoeveelheid hoeveelheid per ml in het pharm rang versie. Deca Durabolin kwam inmiddels in 200 mg per ml dus echt jongens vonden het veel gemakkelijker om 200mg injecteren twee keer per week met slechts 1 ml per injectie. Nu met de groei van de ondergrondse labs deze kwestie is verdwenen en nu kun je NPP krijgen in alle soorten mg / ml verhoudingen.

Om de andere voordelen van het gebruik van nandrolon Phenylpropionate moeten we dan begrijpen de helft woont en wat ze betekenen begrijpen. Om het in eenvoudige termen uit te drukken NPP zullen sneller om te bouwen tot piekniveaus in het lichaam en zal sneller als je eenmaal stoppen met injecteren te filteren uit het lichaam.

Steroïde-profiel Fenilver in Nederland

Deca intussen vanwege de extreem lange ester zal veel langer duren op te bouwen en het ergste van alles duurt langer te druppelen uit het lichaam, zal dit een veel langere hersteltijd veroorzaken voor degenen onder u die cyclus. Dus deca is een slechte keuze als je wilt cycli onder de 10 weken te houden en willen meerdere cycli per jaar lopen, en NPP is een realistische optie. Deca Durabolin duurt ongeveer 6 weken in beslag nemen uit je lichaam te ontruimen en is ook aantoonbaar voor maximaal 18 maanden! NPP zal ondertussen veel sneller duidelijk uit, ik zou ongeveer 2-3 weken guestimate hooguit waar het lichaam herstel kan beginnen. Deze 3-4 week verschil is belangrijk bij het omgaan met nandrolones.

Een ander klein nadeel met NPP is sommige gebruikers zal zeggen dat de injecties kan pijnlijker zijn dan de veel soepeler deca injectie. Maar ik kan je verzekeren dat het is niets zo erg als prop.

Nu we begrijpen het verschil tussen de twee nandrolones laat een kijkje nemen op de compound als geheel. Ten eerste, wordt nandrolon gebruikt om bloedarmoede te behandelen, zodat de logica zegt dat het zal heel goed in het verhogen van RBC telling de levering van zuurstof naar de spieren ..

Fenilver te koop in Nederland

Het is niet een enorme hoeveelheid helpt, maar het doet het werk. Ook is er aromatisatie, dus een AI wordt aanbevolen natuurlijk. Nandrolon zal aromatize ongeveer half zoveel als testosteron, zodat u kunt zien hoe deca werd zo populair bij de oude school menigte. Aangezien zij niet AI’s terug had dan zouden ze deca gebruiken op testosteron of dbol (dianabol) om hun water gewicht te verminderen. Veel oudere lifters op uw sportschool nog sap vandaag en hebben geen idee wat een AI nog middelen, ze gewoon vragen, en vraag hen hun favoriete steroïden en ze zullen waarschijnlijk zeggen deca. Nou dat is de reden!

Vandaag in de medische gemeenschap deze verbinding wordt gebruikt om HIV / AIDS-patiënten te helpen om spieratrofie te voorkomen, maar het zou het praktischer zijn om de langere ester gebruikt in dit geval. Ook op basis van dat we kunnen aannemen dat nandrolon is uitstekend als een ondersteuning van het immuunsysteem verbinding en in mijn persoonlijke ervaring kan ik dit bevestigen als waar. Andere medisch voordeel is de mogelijkheid om collageensynthese te verbeteren, zodat is waarom sommige mensen gebruiken om te helpen bij gewrichtspijn. Ik ben geen voorstander van om dit te doen als het kan uiteindelijk terugslag op lange termijn.

Nandrolon is niet erg androgene en anabole iets meer dan testosteron. In tegenstelling tot wat velen geloven, nandrolon is een milde steroïde met lage bijwerkingen. Ik geloof dat mensen de fout van het stapelen met teveel testosteron, die tot zeer hoge aromatisering en water gewichtstoename, die brengt aan de zijkanten en de mogelijke gynaecomastie leidt te maken.
Nandrolon Phenylpropionate maakt een grote stapel met andere korte esters in een minder dan 10 weken cyclus. Een goede fiets voor bulk zou de klassieke NPP en test prop cyclus. NPP bij 300 mg per week gedurende 10 weken, test voorstel bij 300 mg per week gedurende 10 weken. Merk op dat ik niet een mondeling om de cyclus als haar niet nodig kickstart met deze kortwerkende esters. Vergeet ook niet om een aromataseremmer (AI) te gebruiken.

X