Induject 250

Induject 250 (vial)

51.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

10ml flesje (250 mg/ml)

Stof

Sustanon 250 (Testosteron mix)

Koop Induject-250 (vial) online in Nederland

Alpha Pharma Induject 250 is een injecteerbare testosteron ether mengsel. Dit preparaat bevat: testosteron propionaat, testosteron fenylpropionaat, testosteron isocaproate van, testosteron decanoaat. Het is speciaal ontworpen voor snelle en tegelijkertijd lange werkingsduur. Net als andere testosteron producten, Induject 250 is een sterke anabole steroïde met een androgene component goed tot uitdrukking.

Dit preparaat wordt hoofdzakelijk gebruikt voor massaproductie accumulatie gangen omdat het zich ophoopt uitstekende spiermassa en kracht. Natuurlijk, is er weinig verschil met testosteron enanthate cypionate – Induject 250, als gevolg van de trage absorptie en bloed zachter, minder gearomatiseerde bloedconcentratie. Als dit preparaat wordt gebruikt door een gevoelig mens, moet bevatten bij het begin van de cyclus, Induject (sustanon 250) voor gebruik in combinatie met Nolvadex of Proviron. Vanwege zijn vermogen om water te absorberen, dit preparaat is niet geschikt voor bereiding vóór bodybuilding concurrentie.

Induject-250 (vial) te koop in Nederland

Vanwege het feit dat Induject 250 is een sterk androgeen, is het mogelijk om vet te verwachten van de huid, acne, verhoogde haargroei op het lichaam en het gezicht. Om de groei te voorkomen moet Proscar (finasteride) gebruikt. Sustanon (Induject) 250 onderdrukt de productie van endogene testosteron – waarom zou gonadotrofine of Clomid Nolvadex gebruiken. Tegelijkertijd dient postoperatieve therapie natuurlijk plaatsvinden ongeveer 2 weken na de laatste injectie van het preparaat, omdat het actief gedurende lange tijd in het bloed. Induject effectieve dosis is 250 mg elke 10 dagen tot 1000 mg per week. Sommige atleten gebruiken doses over een gram per week, maar het aandeel (positieve effecten: bijwerkingen) verhuist naar de keerzijde.

Als je echt extreme volume nodig hebt, dan kun je combineren Sustanon 250 of methanedrostenolon oxymetholone. Aan de andere kant, voor een duidelijker verlichting kunt u Sustanon combineren met Trenbolon of Winstrol.
Steroiden induject 250 alpha Pharma in het Amerikaanse, Europa en het Verenigd Koninkrijk, alpha pharma online.

Bestel Induject-250 (vial) online in Nederland

Induject is het mengsel van vier testosteron. Deze functie omvat twee positieve elementen die van belang zijn voor atleten. Door de speciale interactie van de actieve chemische stoffen, elke milligram Induject een betere werking dan enanthaat, cypionaat en testosteron propionaat. Naast deze actie van deze stoffen is in de tijd ten opzichte ene na het andere om Induject act snel aan de slag en tegelijkertijd effectief op te treden in het lichaam voor een paar weken dankzij decanoaat in Induject. Induject heeft zijn effect en na een dag en blijft actief voor 3-4 dagen

X