Mastabol

Mastabol

66.00 InStock
Fabrikant

British Dragon

Pakket

10 ml ampul (100 mg/ml)

Stof

Dromastanolone Di-propionaat

Koop Mastabol online in Nederland

Mastabol is een steroïde zeer gewaardeerd door concurrerende kulturistov. Bolshaya populariteit van deze injecteerbare steroïden in bodybuilder kringen als gevolg van de uitzonderlijke prestaties voor het aan een stof op te nemen. Drostanolone propionaat is een synthetisch derivaat van dihydrotestosteron. Hierdoor wordt de Masteron niet aromatiseert in een dosering, en dus kan niet worden omgezet in oestrogenen. Dit onderscheidend kenmerk wordt bevestigd door de Belgische fabrikant, Sarva Syntex, die op de bijgevoegde bijsluiter oproepen Masteron een steroïde met sterke, anti-oestrogene eigenschappen.

Bestel Mastabol online in Nederland

Aangezien Masteron overwegend androgene steroïden, kan de atleet verhogen zijn androgeen niveau is ook niet riskeren een verhoging van zijn oestrogeen-niveau.
Dit resulteert in een sterk verbeterde hardheid en scherpte van de spieren. We moeten echter een onderscheid maken hier sinds Masteron de kwaliteit van de spieren in kazhdoy.Neobhodimym voorwaarde niet automatisch te verbeteren is dat het vetgehalte van de atleet moet al erg laag. In dit geval kan Masteron de beslissende factor tussen een gladde, platte spier of een harde en geripte look. Voor dit doel Masteron wordt vaak alleen gebruikt tijdens de laatste vier weken voor een wedstrijd, zodat de spieren de laatste “kick.” Masteron is vooral effectief in combinatie met steroïden zoals Winstrol, Parabolan, Primobolan®, oxandrolone en testosteron propionaat.

Mastabol te koop in Nederland

De gebruikelijke dosering is atleten ongeveer 100 mg drie keer per week genomen. Aangezien de stof drostanolon propionaat snel vernietigd in het lichaam, frequente en regelmatige injecties nodig. Dit feit maakt Masteron een zeer interessante steroïde doping tests moeten door een negatieve urine-analyse worden vastgesteld. Met drostanolone propionaat inhoud niet in het lichaam erg lang in een voldoende, detecteerbare hoeveelheid blijven, atleten toegediende verbinding met succes tot twee weken voor de test. Aangezien het ook anabole eigenschappen en helpt zo gebouwde kwalitatieve spieren op het gebruik van Masteron is niet beperkt tot de voorbereidingsfase voor een wedstrijd. Atleten die willen vasthouden van water en die te vermijden gemakkelijk een probleem hebben met een hoog niveau van oestrogeen zal ook waarderen Masteron. Ook in dit geval, in de regel een ampul (100 mg) werd om de dag toegediend. In combinatie met Primobolan®, niet Winstrol testosteronpropionaat of geen grote kracht en gewichtstoename kan worden verkregen, alleen van hoge kwaliteit en langdurige resultaten. Hoewel vrouwen geen gebruik Masteron vaak een aantal nationale en internationale concurrerende vrouwelijke atleten doen nemen voordat het kampioenschap.

Steroïde-profiel in Nederland

De doses meestal waargenomen 100 mg elke 4-5 dagen. Mastabol niet hepatoxic zo leverschade is zeer onwaarschijnlijk. Hoge bloeddruk en gynaecomastie zijn geen probleem aangezien noch water noch zout retentie optreedt en het oestrogeen niveau blijft laag. Het grootste probleem zijn acne en een mogelijke versnelde haaruitval sinds dihydrotestosteron zeer affinitive de huid androgene receptoren, met name op de hoofdhuid. Aangezien Masteron. in de meeste gevallen niet invoeren hoge doses en ontvangen tegelijkertijd wordt beperkt tot een paar weken, de compatibiliteit voor atleten, zijn meestal zeer goed.

X