Mastebolin

Mastebolin

79.00 InStock
Fabrikant

Alpha Pharma

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Drostanolone propionaat (Masteron)

KARAKTERISTIEKEN in Nederland

Het is een synthetisch derivaat van DHT, die ontdekt werd in 1959, werd de verkoop en productie in 1997 voltooid, maar toch is het nog steeds beschikbaar op de zwarte markt uit ondergrondse fabrikanten. Het is ook bekend onder het synoniem “dromastanolone”. Het werd ontworpen voor menselijk gebruik vooral voor vrouwen en in de geneeskunde werd gebruikt voor de behandeling geassocieerd met cholesterolniveaus, ook gebruikt in de behandeling van sommige vormen van kanker ondersteunen, maar vooral de behandeling van borstkanker bij vrouwen.

Het heeft een milde androgene en anabole effecten, maar in de praktijk blijkt veel krachtiger androgeen bedragen tegen papers waarden, dat bindt aan androgeenreceptoren, 3-5 maal potenter dan testosteron. Verhoogde spier hardheid en betere dichtheid worden waargenomen tijdens het gebruik, maar het gewicht en voeding voordelen zijn slechts matig.

Bestel Mastebolin online in Nederland

Net als andere anabole steroïden, drostanolone verhoogt ook de eiwitsynthese. Het maakt niet converteren naar oestrogeen, dus het niet aromatiseert, zodat de vorming van gynaecomastie en het vasthouden van water zijn onbekende termen met deze voorbereiding. Het is zeer mild voor de lever en in het algemeen, de bijwerkingen licht. Het brengt vaak teleurstellend voor wie nog vrij hoog niveau van vet in het lichaam. De effecten meestal juist manifesteren in die met lage vetgehalte. Dit androgene anabole steroïden is ook toegeschreven met een lichte diureticum en vetverbranding effecten. Vermindert aldosteronspiegels, vermindert daardoor het waterpeil in het lichaam, dat is de reden waarom haar toegeschreven met een lichte diureticum effect. Natuurlijk, zoals elk ander derivaat van dihydrotestosteron, drostanolone verlaagt het niveau van SHBG (globuline in de geslachtshormonen in het bloed) in het lichaam, waarbij het gebruik van vrij testosteron in het bloed, wat op zijn beurt de anabole werking van versterkt vergroten de oplossing.

BIJWERKINGEN in Nederland

Oestrogene bijwerkingen van dergelijke AAS niet noodzakelijk te vermelden, omdat het niet converteren naar oestrogeen. Daarom is de vorming van gynecomastie, waterretentie en vet verpakking niet voorkomen gebreken. Androgene bijwerkingen optreden, maar in veel grotere mate. Het heeft een grote invloed op de hoofdhuid, die vaak veroorzaakt haarverlies, but not least relatief sterke en uitgebreide acne op de hoofdhuid, die vaak neigt om aan pijnlijke littekens en verlaten zweren. Ook vaak genoemd is prostaatvergroting. Merkte ook licht verhoogde bloeddruk. Het vermindert de productie van testosteron, zoals alle anabole steroïden, behoort onder degenen met slechts een gering effect op dit gebied. Theoretisch, het heeft een zeer groot potentieel agressie stimuleren, omdat het ergens negatief het centrale zenuwstelsel, maar dit is eerder weergegeven bij vrouwen, bij mannen is twijfelachtig blijft. Bij langdurig gebruik, vaak waargenomen zijn slaapstoornissen. Hoewel het werd gebruikt als een drager geneesmiddel voor de behandeling van cholesterolniveaus op de lange termijn vermindering misbruik HDL (goed) en verhoging van LDL (slecht) cholesterol.can gecontroleerd.

DOSERING in Nederland

Het moet worden genomen voor 4-8 weken. De halfwaardetijd is algemeen in het traject van 2 tot 3 dagen bedoeld. Het wordt toegepast om de of elke derde dag. Meest praktische en meest logische is toe te passen om de dag. Het wordt meestal gebruikt tijdens de gehele cyclus, of in de tweede helft, toen het dient als dihydrotestosteron. Ten behoeve van verbetering van het figuur en van het prestatie-, dosis Drostanolone ligt gewoonlijk in het traject 200-400 mg per week. Nadat de stof kan worden gedetecteerd in het lichaam gedurende 6-8 weken.

X