Masteron 100

Masteron 100

62.00 InStock
Fabrikant

Dragon Pharma

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Drostanolone propionaat (Masteron)

Koop Masteron 100 online in Nederland

Masteron 100 is een injecteerbaar anabole steroïde dat Drostanolone Di-propionaat, wat een synthetisch derivaat van dihydrotestosteron bevat. In de geneeskunde wordt gebruikt als een efficiënt borstkanker medicatie. De drug heeft krachtige androgene en gematigde anabole werking. Voor atleten en bodybuilders is dat efficiënt is voor het bereiken van spier dichtheid en hardheid.

Bestel Masteron 100 online in Nederland

Masteron100 vaak helpen om spier verlies te voorkomen tijdens het dieet.
Masteron 100 heeft ook de eigenschap om positieve stikstofbalans te verzekeren bij de mens en bevordert de eiwitsynthese. Het wordt voornamelijk gebruikt door atleten die behoefte hebben aan kracht te handhaven terwijl het verliezen van gewicht. Het is gunstig voor lopers en atleten die in een bepaalde gewichtsklasse moeten blijven. Masteron van Dragon Pharma effectief in combinatie met steroïden zoals Parabolan, Primobolan Oxandrolon, Winstrol en verschillende vormen van testosteron.

Masteron 100 Side Effects

Vette huid, acne, lichaam en gezicht haargroei, agressie en problemen met betrekking tot patroon mannelijke kaalheid, stemmingswisselingen, agressief gedrag en typische allergische reacties. Vrouwen moeten een lagere dosis gebruiken om dergelijke effecten als verdieping van de stem en toegenomen lichaamsbeharing te vermijden.

Masteron 100 Contra-indicaties / Voorzorgsmaatregelen

Niet aanbevolen in geval van overgevoeligheid voor het geneesmiddel of allergische reacties. Niet om te worden gebruikt door mannen met een mammacarcinoom, zwangere vrouwen of mensen die worden verdacht te zijn, individuen bekende top zijn overgevoelig voor deze drug, mannen met of vermoed wordt dat prostaat carcinoom, mensen met ernstige lever-, hart- of nierziekte te hebben. Mannetjes worden geadviseerd medisch advies inwinnen in geval van aanhoudende of frequente erectie van de penis. Vrouwtjes moeten ook zo doen in geval van gekweekte van gezichtshaar, veranderingen in de menstruele cyclus, acne en heesheid.

Overdosering

Er zijn geen geregistreerde gevallen van overdosering.

 

Steroïde-profiel in Nederland

Gemiddelde Dosering: mannen – 100 mg om de andere dag, vrouwen – 100-300 mg per week. De gemiddelde Masteron cyclus duren ongeveer 6 -10 weken. Bijwerkingen: problemen met betrekking tot patroon mannelijke kaalheid, agressie en acne. Er kan ook lever toxiciteit en sterke virilization effecten optreden bij gebruik in hoge doseringen.

X