Max-Pro

Max-Pro

73.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Drostanolone propionaat (Masteron)

Browse Wishlist
Browse Wishlist

Koop Max-Pro online in Nederland

Drostanolone propionaat, als basis, werd ontworpen om gebruikt voor bepaalde vorm van borstkanker voor therapeutische doeleinden. Bovendien wordt algemeen gebruikt onder bodybuilders voor bulk en vooral voor snijden cycli. Drostanolone propionaat is een deriavative vorm van dihydrotestosteron. Deze basis van de steroïde maakt het uitschakelen om aromatiseert naar oestrogeen door hulp van zijn krachtige androgene kenmerk.

Max-Pro te koop in Nederland

De achterliggende reden van zijn populariteit is de niet-aromatiserende androgene effecten. Daarom wordt vaak gebruikt door bodybuilders snijden cycli. Ook moet worden opgemerkt dat drostanolone propionaat is een effectieve oestrogeen blocker. Dat is waarom het met succes kan worden gecombineerd met andere steroïden zoals testosteron propionaat of Deca Durabolin te hebben betere resultaten. Deze combinaties niet alleen voor verbeterde effecten, maar de gebruikers geconfronteerd met een lagere waterretentie en oestrogene bijwerkingen in tegenstelling tot het gebruik van deze steroïde zonder hulp.

Steroïde-profiel in Nederland

Nu de oestrogene bijwerkingen zijn geen probleem, de negatieve effecten van Drostanolone propionaat minder dan andere steroïden. Zoals hierboven hoge bloeddruk wordt verteld, het vasthouden van wa

X