N-Lone-100

N-Lone-100

44.00 InStock
Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Nandrolon phenylpropionate (NPP)

Koop N-Lone-100 online in Nederland

Beschrijving:
Nandrolon decanoaat is een van de meest gebruikte anabolica. Zijn populariteit is te danken aan het simpele feit dat zij een groot aantal zeer gunstige eigenschappen. Structureel Nandrolon is zeer vergelijkbaar met testosteron, maar het ontbreekt aan een koolstofatoom op de 19e positie (vandaar de andere naam 19-nortestosteron). De resulterende structuur is een hormoon dat minder androgene eigenschappen dan testosteron. Van primair belang is het feit dat nandrolon zal niet breken naar een meer potente metaboliet in androgeen te onderzoeken weefsels. Het is een lang werkende verbinding met de decanoaat ester die deze drug een langzame afgifte van maximaal drie weken, maar in de praktijk een sterke release van nandrolon is echt gedurende 1-2 weken.

Bestel N-Lone-100 online in Nederland

Nandrolon Deaconate zorgt ervoor dat de spiercellen om meer stikstof op te slaan dan vrijkomen, zodat een positieve stikstofbalans is bereikt. Een positieve stikstofbalans is synoniem met spiergroei aangezien de spiercel, in deze fase, assimileert (hoopt) een grote hoeveelheid eiwitten dan normaal. Het resultaat is een positieve stikstofbalans en het eiwit gebouw gevolgen die daarmee gepaard gaan.

Velen beschouwen n androlone decanoaat om de beste algehele steroïde voor een man om te gebruiken. Aangetoond is niet alleen effectief in veilige opvoeding mager lichaamsgewicht, maar ook gunstig voor het immuunsysteem zijn, evenals dat bekend is voor het verlichten van pijnlijke gewrichten en pezen.

N-Lone-100 te koop in Nederland

De reden hiervoor is dat het blokkeert de receptoren cortisone waardoor minder cortisone om de spiercellen en het bindweefsel cellen te bereiken. In het algemeen kan men verwachten spier gewicht op ongeveer de helft van het tarief van die met een gelijke hoeveelheid testosteron. Een cyclus duurt 10-12 weken lijkt het meest logisch, verwachtte een langzame ontlokken, zelfs winst van kwaliteit spier. Een anti-oestrogeen is zelden nodig met deze verbinding met de verminderde kans op androgene en oestrogene effecten, dat ook een hoge anabole potentieel nandrolon maakt ook een zeer goed product te combineren met testosteron voor hogere doses anabole therapie.

Steroïde-profiel in Nederland

Hoewel actief in het lichaam veel langer, is het meestal geïnjecteerd keer per week. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de beste resultaten kunnen worden verkregen door de inname van 2 mg / pond lichaamsgewicht. Degenen die een dosis van minder dan 200mg / week voelen meestal slechts milde anabole effecten die echter toeneemt met een hogere dosering. Vrouwen kunnen deze verbinding te nemen in een dosering van een kwart of minder dan dat van mannen

X