NPP 150

NPP 150

40.00 InStock
Fabrikant

Dragon Pharma

Pakket

10 ampullen (150 mg/ml)

Stof

Nandrolon phenylpropionate (NPP)

Koop NPP 150 online in Nederland

NPP 150 injecteerbare anabole steroïde nandrolon bevat Phenylpropionate en heeft een sterke anabole en matige anabole effecten. Het belangrijkste verschil tussen NPP en nandrolon decanoaat producten is de snelheid waarmee nandrolon vrijkomt in het menselijk lichaam. Het belangrijkste doel van de NPP is om sneller het effect van de spiermassa groei te realiseren.

Bestel NPP 150 online in Nederland

Deze steroïde wordt vaak gebruikt ter voorbereiding op verschillende wedstrijden. Sporen van nandrolon Phenylpropionate kan worden gevonden in de menselijke urine zelfs een jaar na gebruik.
NPP  ondersteunt de eiwitsynthese en laat het eiwit te worden opgeslagen in de spiercellen in grotere hoeveelheden. Het medicijn stimuleert de regeneratie en het helpt de spiermassa tijdens een dieet te houden.

NPP  te koop in Nederland

Voor een volumineus effect NPP  van Dragon Pharma is meestal gestapeld met testosteron en krachtige orale verbindingen zoals Oxymetholone of Methandrostenolone en voor een snij-cyclus NPP  wordt meestal gecombineerd worden met als Stanozolol of Oxandrolone. Een cyclus van NPP 150 is tussen 8 en 16 weken, maar in zeldzame gevallen kan zelfs gebruikt worden voor langere tijd. Gemiddelde Dosering: mannen – 300-600 mg, vrouwen 50-100 mg, geïnjecteerd om de 2-3 dagen. Bijwerkingen: typisch virizilization effecten voor vrouwen en het vasthouden van water, hoge bloeddruk, verhoogde oestrogeen niveau, vette huid, slapeloosheid, diarree en misselijkheid, in sommige gevallen gynaecomastie en seksuele disfuncties voor mannen.

NPP 150 stack

Een stapel voor dit doel geschikt zou zijn, bijvoorbeeld 50 mg NPP om de 2 dagen, 50 mg testosteron propionaat per dag en 20 mg Winstrol tabletten per dag.

NPP 150 bijwerkingen

Er zijn weinig bijwerkingen voor NPP . waterretentie, hoge bloeddruk, een verhoogde oestrogeen niveau, en virilization symptomen komen minder vaak NPP 150 dan bij Deca.

NPP 150 is een van de veiligste niet-giftige steroïden met bevredigende resultaten. NPP heeft geen negatief effect op de leverfunctie zodat het zelfs kan worden gegeven in gevallen van leverziekte. Bijwerkingen treden alleen in zeldzame gevallen en bij personen die zijn uiterst gevoelig. Virilization symptomen bij vrouwen, zoals heesche, diepe stem, hirsutisme, acne, en verhoogd libido zijn mogelijk, maar komen slechts zelden als redelijke doseringen worden genomen met redelijke tussenpozen.

Mannen ervaring meestal geen symptomen met NPP. Sinds de release van gonadotrofinen in de hypofyse wordt geremd, is er een kans dat het lichaam de eigen productie van testosteron in het mannelijke atleet lager zal zijn, wanneer de verbinding gedurende een langere tijd en in hoge doses wordt genomen.

X