Parabolan 100

Parabolan 100

98.00 InStock
Fabrikant

Dragon Pharma

Pakket

10 ml ampul (100 mg/ml)

Stof

Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate

Koop Parabolan 100 online in Nederland

Parabolan 100 is een injecteerbaar anabole steroïden met die Trenbolone hexahydrobenzylcarbonate, een ester die de activiteit van het geneesmiddel, langer duurt dan twee weken. Parabolan  wordt gebruikt door bodybuilders en atleten voor snelle opbouw van kracht en spiermassa. Het geneesmiddel is een efficiënte vetverbrander en wordt vooral gebruikt om grote resultaten in een kortere tijd. Parabolan geeft geen oestrogene activiteit en is vele malen meer anabole en androgene dan testosteron.

Parabolan 100 te koop in Nederland

Parabolan heeft de mogelijkheid om harde en gedefinieerde spiermassa. Het maakt niet converteren naar oestrogeen en het biedt geen merkbare vasthouden van water. Het geneesmiddel werkt direct met de androgene receptor om vet te verbranden sneller. Parabolan  van Dragon Pharma is een zeer krachtig geneesmiddel alleen, maar ook in stapels met niet-aromatiserende anabole zoals Winstrol of Primobolan of met steroïden Dianabol of testosteron. Gemiddelde Dosering: Mannen 70-80 mg om de twee dagen, Vrouwen – kleine doseringen of aanbevolen om te vermijden.

Parabolan 100 Side Effects

Niet aanbevolen om te worden gebruikt door vrouwen als gevolg van de sterke virilization effecten. Bij mannen kan er symptomen zoals vette huid, agressief gedrag, acne, haaruitval, opgeblazen gevoel, toename van borstweefsel, en seksuele disfunctie, evenals de progressie van atherosclerose, perifeer oedeem, verminderde leverfunctie, veranderingen in het bloedbeeld en pijn in optreden botten.

Parabolan 100 Contra-indicaties / Voorzorgsmaatregelen

Niet aanbevolen in geval van overgevoeligheid voor het geneesmiddel, prostaatkanker en adenoom, borstkanker bij mannen, borstcarcinoom bij vrouwen met hypercalciëmie, ernstige atherosclerose, nefritis, nefrotisch syndroom, lever- en nierfunctie, acute en chronische prostatitis, zwangerschap en borstvoeding. Bij patiënten die hoge doses anabole steroïden is het noodzakelijk om de niveaus van hemoglobine en hematocriet te controleren vanwege mogelijke polycythaemia symptomen.

Overdosering

Er zijn geen geregistreerde gevallen van overdosering.

Steroïde-profiel in Nederland

Bijwerkingen: sterke virilization acties bij gebruik door vrouwen en vette huid, agressief gedrag, acne, haaruitval, een opgeblazen gevoel, toename van borstweefsel, en seksuele disfunctie bij gebruik door mannen. Parabolan 100 gebruik moet worden aangevuld met voldoende inname van water of het kan hard zijn voor de nieren.

X