Prima-Max

Prima-Max

94.00 OutOfStock

Uitverkocht

Fabrikant

Maxtreme

Pakket

10ml vial (150 mg/ml)

Stof

Trenbolone Mix (Tri Tren)

Koop Prima-Max online in Nederland

Tri-Trenabol is een zeer krachtige Trenbolone mengsel met drie actieve Trenbolone verbindingen samen in een enkele eenheid gemengd. Op functionele basis, zullen we Tri-Trenabol voorbeeld identiek aan alle enkele ester Trenbolone verbindingen.

Tri-Tren een injecteerbare steroïden die het hormoon trenbolon in een mengsel van drie verschillende esters bevat. Deze combinatie van esters maakt het mogelijk de resultaten zeer vroeg zien cyclus, vanwege het acetaat ester. De andere twee lagere esters die resultaten stellen dan zich te stabiliseren tijdens de duur van de cyclus. Bodybuilders gebruik van dit product te gebruiken meestal een dosering van om de andere dag te helpen houden consistente bloedspiegels.

Prima-Max te koop in Nederland

Simpel gezegd, Trenbolone is de meest krachtige algehele steroïden gebruikt door bodybuilders vandaag. Tren, zoals het vaak wordt genoemd, is zowel zeer androgene en anabole. Het is chemisch niet aromatiseert, en dus produceert geen oestrogeen opbouw. Dit, samen met de hoge androgene eigenschappen, maakt de spier door dit geneesmiddel zeer hard en gedefinieerd.

Trenbolon kreeg eerst zijn reputatie als het werd gebruikt in de legendarische steroïden, Parabolan. Gebruikers van deze drug vaak opgemerkt dramatische resultaten die ronduit geweldig waren, en nadat het helaas werd beëindigd, het herinnerde effecten van de stof gaf het cult zoals status en de markt werd overspoeld met stapelbed Parabolan amps door mensen op zoek naar de winst af van de extreme populariteit en fan base die ongelooflijke resultaten van dit steriod had aangewakkerd.

Steroïde-profiel in Nederland

Trenbolon werd ook gebruikt bij runderen implantaat pellets, waarbij de stof werd gebruikt om de spiermassa van het vee te verhogen, terwijl het verminderen van het vet op de dieren. Kits werd op grote schaal beschikbaar op het internet waardoor bodybuilders om deze pellets te zetten in injecteerbare oplossing. Fina, omdat deze homebrew olie werd vaak genoemd, werd al snel een favoriet van steroïde gebruikers, net als zijn familielid, Parabolan, had vele jaren eerder gedaan.

Gebruikers van GP Tritren 200 melden vaak verbazingwekkend winst in zowel de kracht en kwaliteit van de spiermassa, terwijl het vet en water lijkt te “smelten” uit. Om een een idee van hoe krachtig dit hormoon is als een spier bouwer te geven, dan kunt u er rekening mee dat de krachtige steroïde Testosteron heeft een anabole rating van 100, terwijl Tren heeft een rating van 500! De drug is ook een krachtige vetverbranding hulp, en veel bodybuilders eigenlijk beweren dat het lichaam nog steeds lichaamsvet zeer snel zal dalen, zelfs als een van de voeding is niet erg schoon.

Bestel Prima-Max online in Nederland

Tren kunnen alle gangbare androgene bijwerkingen veroorzaken. Het is ook belangrijk om op te merken dat veel gebruikers melden oncontroleerbare nachtelijk zweten tijdens het gebruik van deze stof. Om dit probleem te bestrijden, is het aanbevolen dat gebruikers proberen om het bloed en stabiel mogelijk te houden, en verblijf in een redelijke dosering bereik. Hoewel deze steroïden niet kan converteren naar oestrogeen, sommige gebruikers kunnen problemen met progesteron gerelateerde bijwerkingen, vergelijkbaar met die gezien met producten zoals Deca Durabolin of Durabolin. Gebruikers gevoelig voor deze problemen kunnen de voorkeur aan Cabaser om hun cycli toe te voegen.

Trenbolon kan worden gebruikt in zowel snijden en bulk cycli. Wie op zoek is naar bulk kan een injecteerbare vorm van testosteron toe te voegen, samen met een oraal zoals Methandrostenolone. De beroemde Tren / Test propionaat / Winstrol stack wordt nog steeds beschouwd als een van de beste snijden / pre-contest combinaties die er ooit is geweest. Deze cyclus, samen met de juiste voeding en cardio, is zeker over de resultaten die zeer dramatisch te brengen.

Tren is geen drug voor vrouwen, als masculizing bijwerkingen bijna gegarandeerd. Het typische doseringsgebied voor deze stof 300-700mgs per week gedurende 6-10 weken

X