Primoprime

Primoprime

83.00 InStock
Fabrikant

Eminence Labs

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Methenolone acetaat (Primobolan)

Koop Primoprime online in Nederland

Primobolan is een van die anabole steroïden die een cult na niet anders dan de oude originele versie van Masteron heeft. Eigenlijk, zoals u kunt eenvoudig zien van zijn anabole: androgene ratio onder in het profiel, het is een vrij zwak steroïde, maar eigenlijk sterker dan Masteron in beide betreft (!). Ik weet niet wie beide verbindingen met dezelfde dosis heeft gelopen. We zijn waarschijnlijk gerechtvaardigd speculeren dat youd waarschijnlijk vergelijkbare resultaten te krijgen van een van hen, als je bedenkt het feit dat u heel wat minder feitelijke drugsgebruik en meer ester wanneer u kiest injecteerbare Primobolan (dat de zeer lange Enanthate ester gehecht aan heeft zij) over Masteron (die op zeer korte propionaat ester die eraan verbonden zijn) heeft. In waarheid, ik denk dat een deel van de reden waarom velen Primobolan gebruikers zijn teleurgesteld is dat ze niet genoeg van om te gebruiken, lang genoeg.

Bestel Primoprime online in Nederland

Van de chemische structuur en anabole: androgene rating, kunnen we aannemen dat het is minstens zo effectief als Masteron, op gelijke Mg voor mg basis. Vanwege de ester (in de injecteerbare versie), moet worden uitgevoerd gedurende ten minste 12 weken om de volledige voordelen uit ziet.

Het is gemakkelijk om te zien waarom veel mensen hebben geprobeerd om minder te gebruiken … en zijn teleurgesteld met hun resultaten. Aan de andere kant, veel concurrerende bodybuilders beschouwen Primobolan indespensible om hun pre-contest Drud routine, en zou overwegen een dieet zonder. Hoe dan ook … Ik denk dat de vergelijking met Masteron (een andere grote precontest geneesmiddel) is de beste die we kunnen maken, met betrekking tot de verwachte winsten en resultaten.

Steroïde-profiel in Nederland

Ik ben toevallig een van de weinige mensen die gebruik hebben gemaakt Drostanolone Enanthate (Masteron met het bijgevoegde Enanthate ester) als Methenolone Enanthate (injecteerbare Primobolan) zijn. Ik kan u zeggen dat de resultaten van deze twee verbindingen, wanneer ester en mg potentie hetzelfde zijn, zijn in feite zeer vergelijkbaar.

X