Prominate 100

Prominate 100

77.00 InStock
Fabrikant

BM Pharmaceuticals

Pakket

10 ampullen (100 mg/ml)

Stof

Methenolone enanthate (Primobolan depot)

Koop Prominate 100 online in Nederland

Beschrijving: Primobolan – methenolone enanthate is een anabole met een minimale kans op bijwerkingen typische milde steroïden. Primoblan gebruikelijke dosis is 200 tot 400 mg per week gebruiken vrouwen halve dosis voor de mens

Primo is niet een steroïde zou kunnen gebruiken als het gaat om de verpakking op de pond. In plaats daarvan wordt het gebruikt om de kwaliteit van hun spieren verbeteren wordt uitgevoerd door zowel spierhardheid verkleinde subcutane waterretentie uitgevoerd. Primo is ook goed met de meeste drugs aromatiseerbare batterijen, omdat de zachte anti-oestrogene component helpt bij het verzachten van de oestrogene bijwerkingen.

Bestel Prominate 100 online in Nederland

Geschikt wordt beschouwd als een veiligere steroïde rund, met minder invloed op de cardiovasculaire functie, lever, nier, prostaat, etc .. waarvan de eigenschappen van het type MRSA, Primo is een zwak androgeen en volledig afwezig van elke oestrogene werkzaamheid . Dit maakt het ideaal voor degenen die een effect van de opbouw van spieren met relatief zuiver cosmetische bijwerkingen zelden uitgedrukt in normale doses willen. Thenumber potentie voor die Primo zeer geschikte toepassingen zijn vele mocht veilig en effectief met alles kan worden gestapeld.

X